Algselt postitas Mõnuagent 007
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Rumalad küsimused ootavad vastuseid
Collapse
X
-
Algselt postitas j6u1uv4n4 Vaata postitustEster on norm nimi. Samas, ainuke Ester keda ma tean on ilus ja suurte rindadega.."I like an aggressive team, I want to see a team that is strong, committed and quick on the break.
These are things which Atletico fans have always liked, it helps them identify with and love this shirt."
Kommentaar
-
Algselt postitas atleticomadrid Vaata postitustKurat, kas me teame sama Esterit...
Kommentaar
-
Algselt postitas cabron Vaata postitustoo jaa, Tuiksoo võitab küll tuiksoone mõnusalt tuikamaMis on ühist Tallinna jõulukuusel ja Cristiano Ronaldol? Mõlemad kipuvad ümber kukkuma, aga süüdi on alati teised!
Ott Järvela
Kommentaar
-
Algselt postitas Parlour Vaata postitustTäitsa lõpp - 92.aastal pandi ka veel nimeks Ester. Ei tea, kas 2019 ka veel keegi nt Vambola või Mafalda nimeks paneb õnnetule vastsündinule. Ester võttis muidugi totrast nimest eeskuju ja tegi veel lollima teo - astus keskparteisse. Siit tekib nüüd ainult küsimus, kas loll on keskerakond või see, kes sinna liikmeks astub?Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.
Kommentaar
-
Algselt postitas KeRRRt Vaata postitusttean, et keegi ei tea, mis lugu siin taustaks mängib http://www.youtube.com/watch?v=bec8R7OhPd4
aga äkki keegi ikka teab?
https://www.universalproductionmusic...760/Youthquake
Kommentaar
-
Mehhanisaator
Algselt postitas maamesilane Vaata postitustKes see uss seal Rapla kossusatsis siis Kuusmaad kiusas?
Kommentaar
-
Algselt postitas maamesilane Vaata postitustKes see uss seal Rapla kossusatsis siis Kuusmaad kiusas?
Kommentaar
-
Millisest e-poest soovitate osta kodutehnikat. Sooviks osta kahepoolse külmiku, kus ühel pool jahutuskapp ja teine sügavkülm. Millise tootja toodangut võiks kaaluda?Mis on ühist Tallinna jõulukuusel ja Cristiano Ronaldol? Mõlemad kipuvad ümber kukkuma, aga süüdi on alati teised!
Ott Järvela
Kommentaar
-
Algselt postitas budu Vaata postitustMillisest e-poest soovitate osta kodutehnikat. Sooviks osta kahepoolse külmiku, kus ühel pool jahutuskapp ja teine sügavkülm. Millise tootja toodangut võiks kaaluda?
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar