Algselt postitas budu
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Rumalad küsimused ootavad vastuseid
Collapse
X
-
Algselt postitas Martin Vaata postitustKui ülekõrva, siis kasutan ise ka neid (35 II), kindlasti soovitan.
On need kallid reaalselt väärt oma hinda?
EDIT: Oluline on mürasummutus lennkis ja muusika kuulamine. Helistamine ja skypemine pole teema.
Kommentaar
-
Algselt postitas cannuman Vaata postitustoskad sina või keegi öelda, kui palju reaalselt on vahet 100EUR vs 350EUR mürasummutavatel klappidel?
On need kallid reaalselt väärt oma hinda?
EDIT: Oluline on mürasummutus lennkis ja muusika kuulamine. Helistamine ja skypemine pole teema.Whether you prefer over-ear or in-ear noise-cancelling headphones, we have recommendations to help bring peace to your next trip.
Ma ei oska midagi sellele lisada, ei käi ise ju testimas, et ostaks paar-kümme odavat-kallist.When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!
Kommentaar
-
mul mingi 5 aastat olnud 1. gen parrot zik ning siiaamaani ei ole mingit probleemi olnud olles igapäevases kasutuses. ja ma ei oska kohe üldse asju hoida. omajagu põrutada saanud, 3-4 m alla kukkunud, peale astunud... et kindlasti peaks hinnavõrdlusesse panema kestvuse faktori. dno kuidas nendel odavamatel see build on, kuid kui kuskil lennukis ukerdades peale istudes otsad annab, siis over time ei pruugi see kokkuhoid eriti kasulik tulla.
Kommentaar
-
Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustVaatasin Tõde ja õiguse treilerit ja korraga tekkis küsimus - kuidas Oru Pearu suri ja mitmendas osas?
Kommentaar
-
Algselt postitas ttBoll Vaata postitustHammas vajab juureravi ning enda arst seda teha ei soovinud/saanud. Oskab keegi ehk soovitada Tallinnas mõnda hääd ja asjakohast arsti nimeliselt?
Juureravi suht kallis ja pointless ei ole?
Kommentaar
-
Algselt postitas Nasfal Vaata postitustTeades, et Režisöör on väliseestlane, siis ma arvan, et ta andis lugemisel esimese osaga alla ning improviseeris lõpu ise.
Kommentaar
-
Algselt postitas ericbana Vaata postitustTanel Toomi väliseestlaseks tembeldada küll veidi kummaline
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar