Algselt postitas Tofoa
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Rumalad küsimused ootavad vastuseid
Collapse
X
-
Algselt postitas atleticomadrid Vaata postitustKõlab küll nagu eika ja Sarap
krt, ma esmase hooga lugesin, et eika ja Sarap on alasti. see vist oleks parem nali ...
Kommentaar
-
Algselt postitas Jasper Vaata postitust
krt, ma esmase hooga lugesin, et eika ja Sarap on alasti. see vist oleks parem nali ...
Kommentaar
-
Autol vaja tagumiste piduriklotside vahetus koos piduriketastega ära teha ning üks hinnapakkumine sellisele tööle tuli 236 euri, mis tundub kuidagi krõbe. Pole varem kordagi sellega kokku puutunud. Kas see hind ongi sinnakanti või saaks ka oluliselt soodsamalt kusagil?Koondise põhimängija
Kommentaar
-
Algselt postitas mjaasa Vaata postitustKas see 236 on ainult tööraha või juppidega koos? Kui viimane, siis ma usun et sinna lähedale võib see hind jääda. Oleneb varuosa hinnast.
Kommentaar
-
Algselt postitas ttBoll Vaata postitustAutol vaja tagumiste piduriklotside vahetus koos piduriketastega ära teha ning üks hinnapakkumine sellisele tööle tuli 236 euri, mis tundub kuidagi krõbe. Pole varem kordagi sellega kokku puutunud. Kas see hind ongi sinnakanti või saaks ka oluliselt soodsamalt kusagil?
Kommentaar
-
Algselt postitas ttBoll Vaata postitustAutol vaja tagumiste piduriklotside vahetus koos piduriketastega ära teha ning üks hinnapakkumine sellisele tööle tuli 236 euri, mis tundub kuidagi krõbe. Pole varem kordagi sellega kokku puutunud. Kas see hind ongi sinnakanti või saaks ka oluliselt soodsamalt kusagil?"I like an aggressive team, I want to see a team that is strong, committed and quick on the break.
These are things which Atletico fans have always liked, it helps them identify with and love this shirt."
Kommentaar
-
Algselt postitas qrat Vaata postitustKas Piletilevi seda traditsioonilist paberist kinkekaarti on võimalik ka piletilevi.ee-st piletit ostes realiseerida?
Apollo kinkekaartidel näiteks on triipkoodi all mingi tähtede ja numbrite kombinatsioon, mis tuleb netist ostes kinkekaardilt sisestada.
Kommentaar
-
Tagumised kettad klotsid.. 80 euri jupid nt jah.
156 euri tööraha? Ilmselt elad pealinnas ja nende tunnihindadega ma kursis pole.. aga usun,et eesti keskmise mehaaniku tund on 25-35 euri.
Ehk sis teadmata auto marki ja linna siis selle töö peale ei saa elus kuluda 5h.
Kui seda aga esinduses teed , sis on ju hind okei.
Aga kui lihtsalt mehaaniku juures, siis ma ikkagi ûtlen,et sind nööritakse.
Kommentaar
-
Algselt postitas ttBoll Vaata postitustAutol vaja tagumiste piduriklotside vahetus koos piduriketastega ära teha ning üks hinnapakkumine sellisele tööle tuli 236 euri, mis tundub kuidagi krõbe. Pole varem kordagi sellega kokku puutunud. Kas see hind ongi sinnakanti või saaks ka oluliselt soodsamalt kusagil?Слава Україні! Героям слава!
Kommentaar
-
Algselt postitas EgoTrip Vaata postitustMis automark ja mis aasta? Kõlab küll nöörimisena, aga palju oleneb sellest mis auto on.Koondise põhimängija
Kommentaar
-
Algselt postitas ttBoll Vaata postitust2014. aasta Avensis ja pakkumise tegi esindus. Seega ilmselt vist täitsa okei hind vastuste põhjal?"I like an aggressive team, I want to see a team that is strong, committed and quick on the break.
These are things which Atletico fans have always liked, it helps them identify with and love this shirt."
Kommentaar
-
Algselt postitas ttBoll Vaata postitust2014. aasta Avensis ja pakkumise tegi esindus. Seega ilmselt vist täitsa okei hind vastuste põhjal?
Ise remontisin viimast kasutatud autot Lasnamäe Automaailmas. Hinna ja kvaliteedi suhe paigas. Julgen soovitada.
E: soovi korral said oma varuosaga minna ja sealt hoiab juba korralikult kokku.Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar