Algselt postitas Diftong
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Rumalad küsimused ootavad vastuseid
Collapse
X
-
Algselt postitas orbitaaljaam Vaata postitust
Kommentaar
-
Algselt postitas Diftong Vaata postitustJ&J Co aktsiate korrelatsiooni koefitsient aktsiaturuga on 0,6. J&J aktsia risk viimasel 12 kuul oli 22%.
SjaP500 aktsiaindeksi keskmine tootlus oli 10% ja risk 14%. USA T-billi tootlus on 3%.
Kasutades CAPMi, leia J&J aktsiate oodatav tootlus.
Beeta on 0,6
Risk-free on T-billi tootlus e. 3%
Oodatavaks turutootluseks on SP500 keskmine tootlus 10%.
Seega oodatav tootlus = 3% + 0,6*(10%-3%)=7,2%
Riskinumbrid, mis eeldatavasti on vastavate instrumentide standardhälbed, ei puutu CAPM-i järgi tootluse arvutamisel asjasse.20 LEGEND
Kommentaar
-
1+1 = 2
Kui Helme-koefitsent juurde arvestada, siis on oodatav 3.see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
-
Algselt postitas vtp Vaata postitustCAPM'i järgi oodatav tootlus = Risk-free + beeta(oodatav turutootlus - risk-free)
Beeta on 0,6
Risk-free on T-billi tootlus e. 3%
Oodatavaks turutootluseks on SP500 keskmine tootlus 10%.
Seega oodatav tootlus = 3% + 0,6*(10%-3%)=7,2%
Riskinumbrid, mis eeldatavasti on vastavate instrumentide standardhälbed, ei puutu CAPM-i järgi tootluse arvutamisel asjasse.ROHE-VALGE SURMANI
Kommentaar
-
Notre Dame hullus. Annetatakse raha taastamiseks. Kas kindlustus ei maksa? Mis seal taastamise juures saab maksta 500-700 miljonit eurot? Katoliku kiriku väärtuseks peetakse umbes 400-500 miljardit dollarit, kindlasti leiavad ka ise selle raha, et kirik uuesti püsti panna. Kogu see olukord tundub lihtsalt väga absurdne.
Kommentaar
-
Algselt postitas saaaaar Vaata postitustNotre Dame hullus. Annetatakse raha taastamiseks. Kas kindlustus ei maksa? Mis seal taastamise juures saab maksta 500-700 miljonit eurot? Katoliku kiriku väärtuseks peetakse umbes 400-500 miljardit dollarit, kindlasti leiavad ka ise selle raha, et kirik uuesti püsti panna. Kogu see olukord tundub lihtsalt väga absurdne.Victoria Concordia Crescit
Kommentaar
-
Algselt postitas saaaaar Vaata postitustNotre Dame hullus. Annetatakse raha taastamiseks. Kas kindlustus ei maksa? Mis seal taastamise juures saab maksta 500-700 miljonit eurot? Katoliku kiriku väärtuseks peetakse umbes 400-500 miljardit dollarit, kindlasti leiavad ka ise selle raha, et kirik uuesti püsti panna. Kogu see olukord tundub lihtsalt väga absurdne.
Kommentaar
-
Isiklikult olen käinud Kunderi tänavas https://www.autofresh.ee/. Siiani paha sõna ei ütle.Mul on liiv ja sul on savi.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar