Küsimus arvutigurudele. Veel paar tundi tagasi töötas mu Acer läpakal heli õlitatult. Nüüd arvuti lahti tehes toimib see ainult kõrvaklappidega. Milles asi võib olla? Mingeid seadeid enda arust näppinud pole ja kerge googeldamine ka mingit abi ei andnud. Anyone?
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Rumalad küsimused ootavad vastuseid
Collapse
X
-
Algselt postitas Kribenski Vaata postitustNimelt, eile helistas mulle üks ettevõtte, et tahab töövestlust, aga mul läks meelest ära, mis kell see oli? Kas on viisakas helistada tagasi ja küsida või näitab mu mälu halvenemist tööandjale?
Helista muidugi.
Kommentaar
-
Ütle, et olid sellel hetkel välismaal ja kuna ajavahe, siis pole kindel, et märkmikusse õiges ajavööndis kellaaja panidMay the Violet flag flutter in the wind on all fields of challenge and valour, a vivid hope is our solace, we have eleven athletes and one heart. Go, Fiorentina, we want you to be the queen of all teams, go, Fiorentina, fight with bravery and prowess everywhere! In any hour of dismay and victory, remember you're the history of football!
Kommentaar
-
Ainult minul on viimased nädal? aega EPL digiversioonis artiklite järjekord nihkesse läinud? Varem oli stiilis - eesti - välismaa - veel eesti asja - mingi pikk artikkel - kultuur - sport ja kuskil vahel veel arvamus ja juhtkiri. Nüüd on välismaa - sport - välismaa - kultuur - arvamus - eesti - välismaa jne.
Eilses ekspressis oli ka keegi lehti segamini tõstnud.
Kommentaar
-
Algselt postitas orbitaaljaam Vaata postitustAinult minul on viimased nädal? aega EPL digiversioonis artiklite järjekord nihkesse läinud? Varem oli stiilis - eesti - välismaa - veel eesti asja - mingi pikk artikkel - kultuur - sport ja kuskil vahel veel arvamus ja juhtkiri. Nüüd on välismaa - sport - välismaa - kultuur - arvamus - eesti - välismaa jne.
Eilses ekspressis oli ka keegi lehti segamini tõstnud.
Kommentaar
-
Algselt postitas ttBoll Vaata postitustKas Tallinnas on endiselt olemas jalgrattarendi punktid, nagu eelmisel suvel, a la viskad mündid sisse ja saad ratta vastu?20 LEGEND
Kommentaar
-
Algselt postitas Kasepats-Pidur Vaata postitustMa eelmine nädal liigutasin oma kontode vahel raha (LHV-st Swedi) ja läks nii, et tegin LHV-s ülekande ära, logisin Swedi sisse ja juba oli raha üle tulnud (mingi 30 sekundit max). Ma ei tea kas trehvasin täpselt mingile õigele ajale või käivadki asjad nüüd nii.Algselt postitas zelee Vaata postitustEi ole ainule. Minul sama kala, et kõik nihkes. Uus versioon sakib suht.
Kommentaar
-
Algselt postitas Kribenski Vaata postitustKui palju maksab puugi vaksiin tänapäeval? Saab seda apteekis ka teha?
Kommentaar
-
Algselt postitas mjaasa Vaata postitustLäbi perearsti peaks soodsamalt saama. Mul läks koos lapsega 52 eurot.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar