Mul on Lenovo Thinkpad sülearvuti. Kas kahe monitori sellega ühendamiseks (nii, et pilt oleks laiendatud) on tõesti ainus võimalus dokk? Käisin Tartus Digimarketis ja Lõunaka Euronicsis ning nii seal väideti. Ehk siis kas äkki on ikkagi odavamaid variante, kui 65 eurine kasutatud dokk, mille ma ostsin?
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Rumalad küsimused ootavad vastuseid
Collapse
X
-
Algselt postitas ericbana Vaata postitustMul on Lenovo Thinkpad sülearvuti. Kas kahe monitori sellega ühendamiseks (nii, et pilt oleks laiendatud) on tõesti ainus võimalus dokk? Käisin Tartus Digimarketis ja Lõunaka Euronicsis ning nii seal väideti. Ehk siis kas äkki on ikkagi odavamaid variante, kui 65 eurine kasutatud dokk, mille ma ostsin?
Kommentaar
-
Algselt postitas Rudy Vaata postitustKas sellel VGA kaabli pesa ei ole? Siis peaks saama laiendada ka.
Kommentaar
-
Algselt postitas ericbana Vaata postitustMkm. Üks hdmi pesa ainult.Once a Gooner, always a Gooner
Kommentaar
-
Kas see on halb toon, kui kandideerin kooli mitmele erialale? Põhimõtteliselt on kõik üks valdkond muidugi. Aga äkki ei saa esimese valiku puhul löögile, siis oleks nagu varuvariant ka. Too desperate?"I like an aggressive team, I want to see a team that is strong, committed and quick on the break.
These are things which Atletico fans have always liked, it helps them identify with and love this shirt."
Kommentaar
-
Algselt postitas atleticomadrid Vaata postitustKas see on halb toon, kui kandideerin kooli mitmele erialale? Põhimõtteliselt on kõik üks valdkond muidugi. Aga äkki ei saa esimese valiku puhul löögile, siis oleks nagu varuvariant ka. Too desperate?
Kui omal ajal (hea kümme aastat tagasi, jah) kooli kandideerisin, siis nii valdavalt tehtigi.olgem kristlased, vabandused on esitatud
Kommentaar
-
Algselt postitas marcello Vaata postitustTallinnas iseteenindus autopesula kus korraliku mati pesu saaks teha?
Kommentaar
-
Algselt postitas rallikas Vaata postitustAquapesula Astangu ja Õismäe vahel raudteeülesõidu juures. Seal on matipesu aparaat, ise küll kasutanud ei ole.INTER ARMA CARITAS
Kommentaar
-
Algselt postitas zelee Vaata postitustAuto jätmine ülemiste keskuse parkimismaja ülemistele korrustele mitmeks päevaks on aktsepteeritav tegevus või kujad parkimiskontrollid kirjutavad trahvi välja?"An errand boy, sent by grocery clerks, to collect a bill"
Kommentaar
-
Algselt postitas zelee Vaata postitustAuto jätmine ülemiste keskuse parkimismaja ülemistele korrustele mitmeks päevaks on aktsepteeritav tegevus või kujad parkimiskontrollid kirjutavad trahvi välja?308
Kommentaar
-
Algselt postitas zelee Vaata postitustAuto jätmine ülemiste keskuse parkimismaja ülemistele korrustele mitmeks päevaks on aktsepteeritav tegevus või kujad parkimiskontrollid kirjutavad trahvi välja?
Kommentaar
-
Algselt postitas erxu Vaata postitustMinu soovitus kui oled nõus natukene maksma - jäta auto Ülemiste City parkimismajja, nt see uuem mis on täpselt lennujaama kõrval. Mõned päevad parkimist läks minuarust maksma ca 70€, aga automaadist saad otse vajutada nupule "Pilet kadunud" mis maksab 16€ ja saad kohe uue parkimiskaardi millega väljuda ehk 16€ pargi nii kaua kui ise soovid. Eelmine kord mul see süsteem igatahes toimis, ei tea kuidas nüüd mõned kuud hiljem on.
Kommentaar
-
Bettimissait www.bet2u.com (olen vahel seda kasutanud ja seni rahul olnud) ei avane mobiilis ühegi brauseriga, tuleb see Maksu- ja Tolliameti jama ette, et pole litsenseeritud hasartmänguleht jms.
Kõige lihtsam viis, kuidas sinna siiski saada? Ei ole itimees üldse.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar