Algselt postitas JuriM
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Rumalad küsimused ootavad vastuseid
Collapse
X
-
Algselt postitas Jeti88 Vaata postitustToo näide, kus on ütlemata jäänud või on pikalt aega võtnud.
Kommentaar
-
Algselt postitas vendetta Vaata postitustVirginia Tech tulistamine? See korealase oma. Lõpptulemus jäigi segaseks, mingi sogane kelbas erinevatest psühholoogilistest probleemidest. Tulistaja enda manifesto oli viha rikaste (valgete?) vastu ja enda Kristuseks pidamine. Kujuta nüüd ette kui sama tulistamise oleks korraldanud valge Texase pastori poeg, oleks ka pääsenud psühhoprobleemide kaardiga? Või oleks vasakpoolsete jaoks süüdi olnud perekond, kirik ja NRA??20 LEGEND
Kommentaar
-
Algselt postitas telekavaataja Vaata postitustKas keegi teab kedagi kaamerameestning monteerijat, kes võiks aegajalt youtube videotega aidata?
Kommentaar
-
Algselt postitas Jasper Vaata postitustkuidas anda Google/FB reklaamidele teada, et nad võitsid ja sa juba ostsid toote?
Kommentaar
-
Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustKuidas ma saan Eestis mitte asudes TVPlayPremiumi vaadata? Ehk kuidas mööda hiilida geoblokeeringust?
Või kuskohast ma Poolwichi mängule striimi leiaks?
Kommentaar
-
Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustKuidas ma saan Eestis mitte asudes TVPlayPremiumi vaadata? Ehk kuidas mööda hiilida geoblokeeringust?
P.S. mobiilis (google play ehk android) ei saa ma samas Eestis olles rakendust alla tõmmata, ütleb et minu regioonis ei tohi vms. milles kühvel?
Kommentaar
-
Algselt postitas szandor Vaata postitustKas lihtsalt selle tõrkeakna sulgemine tulemust ei anna? Mina tegin endale väljamaal olles konto (kõik töötab laitmatult) ja nii mitmegi tuttava kontoga on võõrsil olles edukalt mänge vaadanud. Jutt käib arvutist - mobiili ja tahvlite olukorda ei oska kommenteerida.
P.S. mobiilis (google play ehk android) ei saa ma samas Eestis olles rakendust alla tõmmata, ütleb et minu regioonis ei tohi vms. milles kühvel?
Kommentaar
-
Kommentaar
-
Algselt postitas Rudy Vaata postitustPaar aastat tagasi Poolas sain vaadata mobiilist kasutades mobiilset netti. Kui aga panin WiFi peale, siis oli geoblokk. Ma ei tea kas see oli mingi loophole või ongi tänase päevani nii.
Kommentaar
-
Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustMa olen sellises kohas, kus väga mobiilset netti üldse kasutada ei tahaks. Sain eile zelee lingi pealt esimese poolaja vaadatud. Siis ei vedanud enam wifi välja. Lõpptulemuse järgi suurt vahet polnud ka.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar