Aga paljudel kontoritel on apid mis jutt see on, et ei ole?
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Rumalad küsimused ootavad vastuseid
Collapse
X
-
Algselt postitas telekavaataja Vaata postitustKuulge, isegi oddsportalile pole oma äppi. Ma ei vaidle ju sellele vastu, et see mugavam oleks. Samas, kasutades erinevaid kontoreid, hui viitsiks endale 5-6 erinevat äppi tõmmata.Amorim <3
Kommentaar
-
Algselt postitas telekavaataja Vaata postitustKuulge, isegi oddsportalile pole oma äppi. Ma ei vaidle ju sellele vastu, et see mugavam oleks. Samas, kasutades erinevaid kontoreid, hui viitsiks endale 5-6 erinevat äppi tõmmata.
Kommentaar
-
Algselt postitas telekavaataja Vaata postitustJah, endiselt on olemas Coolbeti näide. Kõik pole nii must-valge.Amorim <3
Kommentaar
-
Algselt postitas Linnupoja Vaata postitustMis neil siis juhtus ja millal nad seda tegid? Ma eeldan, et asi on seal milleski muus, tehniliselt ei saadud lihtsalt hakkama, aga selle asi tänapäeval küll selline asi ei tohiks jääda. Kahtlane see nende keiss.
Betsafe perspektiivist, enne peaks kodulehtki korda saama.
Kommentaar
-
ma ausalt öeldes ei kujuta ette kui palju viimaste aastate jooksul eksprompt olukordi olnud, kus tahaks telos panustada. Kui nt sattunud kuskil väljas mingit spordimängu sõpradega vaatama. Iga kord tegemata jäänud, sest ei viitsi lihtsalt läbi browseri jebida.
Coolbeti app oli muidugi paras aids. ma ei tea, mis seal valesti oli, aga midagi oli ikka väga valesti. et seda võrdluseks nõme tuua. ja ilmselt siis jäi turundus ka vajaka.
Ja see jutt, et kasutaja ei võta omaks... telekavaataja, sorry, aga see on ikka total bs. ma hobimängijana ei mäleta millal ma viimati nt pokkerit kuskil mujal kui telos mängisin. Ja see on pokker, kus sa pead heal päeval 7h järjest istuma ja konstantselt tegutsema.
Kommentaar
-
Kasutaja harjumuste ümberkujundamine on üks parameetritest, mille sa põhimõtteliselt Coolbetis ka ju välja tõid.
Ei ole ju nii, et sa lood äpi ja ohhoo äri õitseb. Arvestades veel seda, et Eestis tegutsevad rahvusvahelised brändid, mis tegutsevad mitmel turul (erinevate volüümide ja seadustega), siis jääbki õhku küsimus, kas see effort tasub end ära.
Näed, kellelgi pole veel tasunud. Ja seda, ka turgudel, mis on 30x suuremad kui Eesti ja kus mobiilse versiooni protsentuaalne kasutus 2-3x kõrgem.
Kommentaar
-
Algselt postitas telekavaataja Vaata postitustKasutaja harjumuste ümberkujundamine on üks parameetritest, mille sa põhimõtteliselt Coolbetis ka ju välja tõid.
Ei ole ju nii, et sa lood äpi ja ohhoo äri õitseb. Arvestades veel seda, et Eestis tegutsevad rahvusvahelised brändid, mis tegutsevad mitmel turul (erinevate volüümide ja seadustega), siis jääbki õhku küsimus, kas see effort tasub end ära.
Näed, kellelgi pole veel tasunud. Ja seda, ka turgudel, mis on 30x suuremad kui Eesti ja kus mobiilse versiooni protsentuaalne kasutus 2-3x kõrgem.
Üldse see tasuvuse jutt on ka selline, et mind väga huvitab mismoodi seda nendes saitides kus ära ei tasunud arvutati..Amorim <3
Kommentaar
-
Algselt postitas telekavaataja Vaata postitustJah, tehniline võimekus on ka ÜKS faktoritest. Chillax.Amorim <3
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar