Selles Rehe loos on tugevalt eepilise musta komöödia materjali. See kuradi aed on väiksem kui mõne mehe korter, politsei vaatas kiiruseradariga aia üle ja kuna liikumist ei olnud öeldi davai lähme koertega metsa kammima nüüd? Olen paar korda aidanud väikest last otsida ja seal asja koordineerinud tegelased rõhutasid seda, et oletatava kadumisekoha lähiümbrus on eriti oluline võimalikult põhjalikult üle vaadata. Ühel juhul täpselt nii oligi, kui jõuti juba ebareaalsete kaugusteni hakati uuesti ka algpunktist otsima ja leiti poiss üles. Algusest peale oli ju teada, et väga võimalik et otsitakse laipa, mitte metsas tervisejooksul eksinud harrastussportlast...
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Rumalad küsimused ootavad vastuseid
Collapse
X
-
Algselt postitas LaRaBla Vaata postitustKirikud ei ole nüüd küll ainsad arhitektuurimälestised, mida riigi raha eest renoveeritakse.
Üleüldse see eestlaste ateism on kohati sama jabur kui Jehoova tunnistajad. Ma olen pealt näinud ka juhtumit, kus inimene ei lähe kirikus asuvasse muuseumisse sisse, sest "äkki tehakse usupropagandat". Samas igasugu selgeltnägijatesse usume me ikka väga edukaltAmorim <3
Kommentaar
-
Algselt postitas vendetta Vaata postitustSelles Rehe loos on tugevalt eepilise musta komöödia materjali. See kuradi aed on väiksem kui mõne mehe korter, politsei vaatas kiiruseradariga aia üle ja kuna liikumist ei olnud öeldi davai lähme koertega metsa kammima nüüd? Olen paar korda aidanud väikest last otsida ja seal asja koordineerinud tegelased rõhutasid seda, et oletatava kadumisekoha lähiümbrus on eriti oluline võimalikult põhjalikult üle vaadata. Ühel juhul täpselt nii oligi, kui jõuti juba ebareaalsete kaugusteni hakati uuesti ka algpunktist otsima ja leiti poiss üles. Algusest peale oli ju teada, et väga võimalik et otsitakse laipa, mitte metsas tervisejooksul eksinud harrastussportlast...
Kommentaar
-
Algselt postitas plastic'99hea meel on näha, et vastasseis minu arvamustele tekitab teis sellist mõnusat ühtekuuluvustunnet. Eks meil kõigil on vaja kuhugi kuuluda ja kellegiga ennast identifitseerida. edu valikutel!
Sitasti lahendatud, aga antud olukorras politseinikud ei teinud midagi valesti.Amorim <3
Kommentaar
-
Algselt postitas kaala Vaata postitustKes arvavad, et Rehe poolt perekonda arvesse vöttes isekas otsus nii tegutseda, need eksivad. Arvestades, mida ja keda ta teadis ja mis ees ootas, oli see lähedaste kaitseks.Amorim <3
Kommentaar
-
Algselt postitas kaala Vaata postitustKes arvavad, et Rehe poolt perekonda arvesse vöttes isekas otsus nii tegutseda, need eksivad. Arvestades, mida ja keda ta teadis ja mis ees ootas, oli see lähedaste kaitseks.
Kommentaar
-
Algselt postitas kaala Vaata postitustKes arvavad, et Rehe poolt perekonda arvesse vöttes isekas otsus nii tegutseda, need eksivad. Arvestades, mida ja keda ta teadis ja mis ees ootas, oli see lähedaste kaitseks.
Kommentaar
-
Algselt postitas allars Vaata postitustMis soga sa ajad ja millele tuginedes sa seda kõike väidad? Nagu Delfi kommentaariumit loeks juba.“Just because you're offended, doesn't mean you're right.”
Kommentaar
-
Algselt postitas plastic'99tähtis on eelkõige kriitiliselt hinnata laskmisele (mis tol hetkel oli tõepoolest ainuõige otsus) eelnenud tegevust.
Aga self proclaimed geenius nagu ma olen, siis ikka vastan - kui te arvate, et eelnev käitumine oli psühhoosis oleva inimese suunas 100% okei, siis pärituult purjedesse ja laululusti südamesse jääb ainult soovida. Õnneks... ja ma rõhutan, et ÕNNEKS, politsei tavapäraselt oma tegevustes sellise arvamuse järgi ei talitle ja tegutse. Kui tegutseks, siis oleks see laibahunnik mõnevõrra (ja siinkohal see meelega tehtud understatement) suurem kui üks isik mingi 10 a jooksul.
Alati saab paremini, kuid pole vaja päris Ameerikaks ka minna.see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
-
Tagantjärele - infokülluse olukorras on muidugi lihtsam mõelda välja alternatiivtegevussuundi, sest lisaks rohkematele teadmistele on siis ka rohkem aega.
Küll aga tegutsevad operatiivtöötajad alati info- ja ajadefitsiidis ning nende tegevusele hinnangut andes ei tohi unustada, et üks istub mugavalt diivanil ja teine vahib tõtt noakandjaga.
Konkreetselt Vabaduse väljaku sündmuse osas tegutses politsei rutakalt, aga mitte pahatahtlikult. Nende tolle hetke prioriteet oli kiirus. Vähendada kannatanute hulk ja saada see nugadega vend kontrolli alla.
Ka mina ja sambaz ja lenc suudame praegu diivanilt, asjaolusid teades, lõputuid ressursse omades, kindlasi mõelda 1000+n võimalust, kuidas tolle juhtumi oleks saanud lahendada kannatajateta.
See jutt kusjuures ei kehti niivõrd Kehra kohta, kus oli tegelikult aega korralik plaan välja mõelda, sest eelduslikult oli info olemas, et tegu vana ja põdura inimesega.
Rehe juhtumi valguses - tegijal juhtub. Politsei ja vabatahtlike kadunud inimeste otsijad on töökad ja tublid ning vahel lihtsalt juhtub, et ei märka. Vahel juhtub, et mingi protseduur ununeb, sest loodad kiirelt tegutsedes kellegi elu päästa. Vahel aga oled lihtsalt väsinud. Kuna ilmselgelt ei ole niisugune möödapanek sage, ei hakkaks ma siin asjaosalistele liiga tegema. Me kõik oleme oma professionaalses elus pannud täiesti tahtmatult, aga totaalselt pange. Sinna ei saa midagi parata kui ainult õppida.
Kommentaar
-
Tallinnas kohta kus saaksin paberkupüürid müntideks vahetada?
Ehk panen a’la 100.- sisse ja automaat väljastab mulle samapalju münte.
Teenustasu ei soovi maksta.
Tean, et Rakveres on mündipesula selleks tegevuseks, aga Tallinnas olen kohanud ainult sellist varianti, kus vahetusrahana pakutakse euromüntide asemel pesula kohalikku valuutat😃
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar