Algselt postitas baller
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Rumalad küsimused ootavad vastuseid
Collapse
X
-
The path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who, in the name of charity and good will, shepherds the weak through the valley of the darkness, for he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy My brothers. And you will know I am the Lord when I lay My vengeance upon you.
-
Algselt postitas Tofoa Vaata postitustSuurem hulk spetsialiste ei soovi ilmselt kuskil Imaveres elada.see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
-
Algselt postitas baller Vaata postitustMiks enamik IT firmasi tegutseb just Tallinnas? Internet on meil ju igalpool hea ja stabiilne, miks mitte ajada oma äri kuskilt Imaverest, kus taristukulud olematud ja tootajad saavad ühe kuupalga eest endale korteri osta?
Igalpool ikka ei ole hea ja stabiilne. Neid kohti, kus pole interneti ega levi on ikka päris palju, seda eriti maapiirkonnas.
Kommentaar
-
Algselt postitas StokNoh ei pea ju elama Alutagusel, aga võib elada mõnes suvalises Eesti väikelinnas. Sa ise tood tihtipeale Jõgevat näiteks ja tuleb välja, et ka Jõgeva elanikud saavad raha vahetada kaupade vastu. Tartu on 45 min kaugusel, Tallinn rongiga alla kahe tunni. Kui ei taha netist tellida. Ma võibolla ei ole muidugi päris objektiivne, sest mul on kõik olemas.
Kommentaar
-
Algselt postitas StokOk siin jään küll vastuse võlgu, ma ei tea, mis kellegi jaoks tähendab väljas käimine ja ma ei tea, mis võimalused Jõgeval on. Joomise kohta näitavad minu vaatlustulemused, et seda esineb nii Tallinnas, Tartus, Viljandis, Kuressaares kui ka Riias, tõenäoliselt siis ka Jõgeval. Ma ei tea, kas Jõgeval kino või teater on, aga ma tean, et spordihall on küll, nii et päris kultuurinälga ei peaks jääma. Eks see ole individuaalne ka, ma nimelt ei ole just eriline väljaskäija, ma isegi ei mäleta, mis aastal ma viimati kluppi sattusin.
Aga nagu ma eile kirjutasin, minu jaoks need vahemaad ei ole midagi. Eile käisin Tlnas hokit vaatamas, jõulude ajal ja novembris vaatasin Riias. Jalkakoondise kodumängudel käin, Flora mõlemal euromängul käisin ja Kalju-Metallica omal samuti. Eelmisel suvel käisin Viinistus teatris, mis asub kuskil Lahemaal ning Cēsises kontserdil. Sellega harjub ära, kui peab iga niikuinii nädalavahetus käima kuskil Vastseliinas, Suure-Jaanis või Karksis vilistamas.Lootus sureb viimasena, ütles usk ja tappis armastuse.
My spell checking is second to nine!
Kommentaar
-
Algselt postitas StokOk siin jään küll vastuse võlgu, ma ei tea, mis kellegi jaoks tähendab väljas käimine ja ma ei tea, mis võimalused Jõgeval on. Joomise kohta näitavad minu vaatlustulemused, et seda esineb nii Tallinnas, Tartus, Viljandis, Kuressaares kui ka Riias, tõenäoliselt siis ka Jõgeval. Ma ei tea, kas Jõgeval kino või teater on, aga ma tean, et spordihall on küll, nii et päris kultuurinälga ei peaks jääma. Eks see ole individuaalne ka, ma nimelt ei ole just eriline väljaskäija, ma isegi ei mäleta, mis aastal ma viimati kluppi sattusin.
Aga nagu ma eile kirjutasin, minu jaoks need vahemaad ei ole midagi. Eile käisin Tlnas hokit vaatamas, jõulude ajal ja novembris vaatasin Riias. Jalkakoondise kodumängudel käin, Flora mõlemal euromängul käisin ja Kalju-Metallica omal samuti. Eelmisel suvel käisin Viinistus teatris, mis asub kuskil Lahemaal ning Cēsises kontserdil. Sellega harjub ära, kui peab iga niikuinii nädalavahetus käima kuskil Vastseliinas, Suure-Jaanis või Karksis vilistamas.
Kommentaar
-
Kui oled suur ringiliikuja, siis kultuuri mõttes pole muidugi vahet, kus Eestis elada. Ka Tallinna kultuurakollektiivid on harva maailmatasemel ja välismaalt tuleb keegi tõeliselt huvitav siia üliharva. Peamine miinus kolkas elamisele on minu jaoks see, et külakogukonnas hakkama saamiseks peab kummaliste inimestega suhtlema ja suhteid hoidma.the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
because belle of st mark is a beauty extraordinaire
Kommentaar
-
Algselt postitas mcnamara Vaata postitustKui oled suur ringiliikuja, siis kultuuri mõttes pole muidugi vahet, kus Eestis elada. Ka Tallinna kultuurakollektiivid on harva maailmatasemel ja välismaalt tuleb keegi tõeliselt huvitav siia üliharva. Peamine miinus kolkas elamisele on minu jaoks see, et külakogukonnas hakkama saamiseks peab kummaliste inimestega suhtlema ja suhteid hoidma.
Kommentaar
-
Algselt postitas orbitaaljaam Vaata postitustKas on mingi õppekvaliteedi vahe ka, kus õppida Tartu Ülikooli õigusteadsukonnas bakalauruse õppes Tartus või Tallinnas?
Kommentaar
-
Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustNoh, kui elad mingi kaks aastat kohas, kus kinno on 1,5 tundi sõita ja teatrietendusteks on ainult Vana Baskini külalisetendused, siis on pealinn ka ikka täiesti nitšekas koht.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar