Algselt postitas Rudy
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Rumalad küsimused ootavad vastuseid
Collapse
X
-
Algselt postitas Sambaz Vaata postitustJajah. Ütle vaid Bolti juhile, et saad 5 eurot sullis tippi ja vaata kuidas meelt juba muudavad..
Kommentaar
-
Algselt postitas Nasfal Vaata postitustSellist venda, kes tuleks ja ütleks, et kuule ma olen nii täis, et ma maksan sulle 5 euri lisaks kui koju viid pole ma näind.
Kommentaar
-
Algselt postitas Sambaz Vaata postitustVähe sõitnud, küll need pakkumised veel tulevad. Yandexist tean, et on üks tuntud sportlane on nõus olnud ka snusi karbi eest sõitma
Kommentaar
-
Algselt postitas Nasfal Vaata postitustSellist venda, kes tuleks ja ütleks, et kuule ma olen nii täis, et ma maksan sulle 5 euri lisaks kui koju viid pole ma näind.
Nii et täitsa leitavad isendid, isegi kui sõidujagamisega ei tegele
Kommentaar
-
Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustMa olen ka niimoodi koitsa sõitnud, et mitte midagi ei mäleta, aga pole küll kunagi mingit lisarahhi pakkunud (kuna sula lihtsalt pole) ja pole ka peale võtmata jäetud..
Kommentaar
-
Algselt postitas vendetta Vaata postitustIdufirmad olevat meie majanduse tulevik, miks neil kogu innovatsiooni juures pole aega normaalsete nimedega vaeva näha??? Sportify on veel topelt napakas juhtum. Esiteks see nimi on täiesti mittemidagiütlev ja boonusena arvab kogu Google ökosüsteem, et sa lihtsalt kirjutasid Spotify valesti ja peidab hoolikalt seda Sportify käkki sinu eest.
Siinkohal soovin loomulikult tervitada ka Towelfy töökat kollektiivi!!
Sportify appi otsingul pakubki esiteks Sportity, siis Spotify ning lõpuks SportifyMay the Violet flag flutter in the wind on all fields of challenge and valour, a vivid hope is our solace, we have eleven athletes and one heart. Go, Fiorentina, we want you to be the queen of all teams, go, Fiorentina, fight with bravery and prowess everywhere! In any hour of dismay and victory, remember you're the history of football!
Kommentaar
-
Algselt postitas Maarek Vaata postitustMa olen kasutanud spordiäppi Sportity, aga selle leidmine App Storest õnneks eriti keeruline polnud.
Sportify appi otsingul pakubki esiteks Sportity, siis Spotify ning lõpuks Sportify
Kommentaar
-
Algselt postitas j6u1uv4n4 Vaata postitustkui piima ei ole, kas siis keefir kohvi sisse on ok?Ilma vutita olla ei saa, vajan, kui õhku ma
Ei tohi koju küll jääda sa, kui mängib Tammeka
Kommentaar
-
Algselt postitas football2u Vaata postitustKust saab osta postkastidele pandavaid kleepse, et üleliigset jama ehk reklaame ei pandaks? Jõhker kogus koguneb ikka Tallinnas postkasti iganädalaselt.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar