Mu arust võiks ka paanika eriteema teha, kus saab sea- ja linnugripist ja muhkkatkust kõneleda. See on siin ikka lollide kysimuste jaoks, nagu US Netflixi nägemine jne
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Rumalad küsimused ootavad vastuseid
Collapse
X
-
Kuidas US Netflixi näha saab? Laptopist eelistatavalt."The most beautiful thing we can experience is the mysterious. It is the source of all true art and all science. He to whom this emotion is a stranger, who can no longer pause to wonder and stand rapt in awe, is as good as dead: his eyes are closed."
Kommentaar
-
Algselt postitas Jasper Vaata postitustkas praegusel infoajastul on üldse mõtet/vajalik võtta ostutšekke? riidepoes ntx? kui mingi vaie tekib, siis peaks saama kiirelt andmed pangast jne?
Kommentaar
-
Algselt postitas Jasper Vaata postitustkas praegusel infoajastul on üldse mõtet/vajalik võtta ostutšekke? riidepoes ntx? kui mingi vaie tekib, siis peaks saama kiirelt andmed pangast jne?Algselt postitas rallikas Vaata postitustPank ei tõenda ju ostetud esemeid, ainult ülekande kinnitust?
Tarbijakaitseameti kommentaar:
Jah, konto väljavõte sobib. Tarbija peab kaebuses viitama tehingu tegemist tõendavale dokumendile või lisama selle dokumendi koopia.
Kauplejal on õigus küsida tehingu sooritamist tõendava dokumendi koopiat. Tasudes sularahas on aga tšeki säilitamine ainus võimalus tõendada tehingu tegemist.
Kauplejal on kohustus väljastada ostu tõendav dokument üle 20-euroste ostude puhul, kui tasutav summa on väiksem kui 20 euro, antakse see vaid tarbija nõudmisel.May the Violet flag flutter in the wind on all fields of challenge and valour, a vivid hope is our solace, we have eleven athletes and one heart. Go, Fiorentina, we want you to be the queen of all teams, go, Fiorentina, fight with bravery and prowess everywhere! In any hour of dismay and victory, remember you're the history of football!
Kommentaar
-
Algselt postitas Maarek Vaata postitustTarbijakaitseameti kommentaar:
Jah, konto väljavõte sobib. Tarbija peab kaebuses viitama tehingu tegemist tõendavale dokumendile või lisama selle dokumendi koopia.
Kauplejal on õigus küsida tehingu sooritamist tõendava dokumendi koopiat. Tasudes sularahas on aga tšeki säilitamine ainus võimalus tõendada tehingu tegemist.
Kauplejal on kohustus väljastada ostu tõendav dokument üle 20-euroste ostude puhul, kui tasutav summa on väiksem kui 20 euro, antakse see vaid tarbija nõudmisel.Amorim <3
Kommentaar
-
Algselt postitas Linnupoja Vaata postitustoot, ehk siis kui summa on üle 20, on KOHUSTUS väljastada tšekk? Aga kui ma iseteeninduses käin, siis ei saa ma mingit tšekki kui linnukese panen kasti.BVB - Vaprus
Kommentaar
-
Algselt postitas Linnupoja Vaata postitustoot, ehk siis kui summa on üle 20, on KOHUSTUS väljastada tšekk? Aga kui ma iseteeninduses käin, siis ei saa ma mingit tšekki kui linnukese panen kasti.May the Violet flag flutter in the wind on all fields of challenge and valour, a vivid hope is our solace, we have eleven athletes and one heart. Go, Fiorentina, we want you to be the queen of all teams, go, Fiorentina, fight with bravery and prowess everywhere! In any hour of dismay and victory, remember you're the history of football!
Kommentaar
-
-
Algselt postitas ltltl Vaata postitustKas kuidagi on määratletud ka see, et kui suur võib olla maksimaalne autoliisingu kuumakse protsentuaalselt netopalgast? Nt oletame, et saan 1500 eurot neto, siis mis on max kuumakse liisingule, mis võtta saan?
Kommentaar
-
Algselt postitas ltltl Vaata postitustKas kuidagi on määratletud ka see, et kui suur võib olla maksimaalne autoliisingu kuumakse protsentuaalselt netopalgast? Nt oletame, et saan 1500 eurot neto, siis mis on max kuumakse liisingule, mis võtta saan?BVB - Vaprus
Kommentaar
-
Algselt postitas elx Vaata postitustKui see "näiteks" 1500 peaks olema päris, siis ära üle 200 kuus küll sinna alla magama pane, isegi kui pank annab, sest milleks?
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar