Kas koolide juures kiiruse mõõtmine on nüüd siis see kõige mõistlikum lahendus?
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Rumalad küsimused ootavad vastuseid
Collapse
X
-
Algselt postitas Daz Booob Vaata postitustKas koolide juures kiiruse mõõtmine on nüüd siis see kõige mõistlikum lahendus?Lootus sureb viimasena, ütles usk ja tappis armastuse.
My spell checking is second to nine!
Kommentaar
-
Algselt postitas futbolidipaul Vaata postitustEga siis mu elu seisma jää selle pärast. Mõni näeb just võimalust enda talente avastada.see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
-
Algselt postitas Daz Booob Vaata postitustLinnas kihutamine on hetkel vast väiksem mure?
Lootus sureb viimasena, ütles usk ja tappis armastuse.
My spell checking is second to nine!
Kommentaar
-
Algselt postitas cannuman Vaata postitustViimaste arengute valguses kerkis küsimus, et ega Linnupoja ometi Linnar Priimäe varikas pole?
Kommentaar
-
Algselt postitas futbolidipaul Vaata postitustNii ja naa. Kui selle käigus mõni roolijoodik maha võetakse, siis mitte. Ma proovin vähemalt korra päevas oma lapsega välja saada, et ta saaks rattaga sõita (hoides kõikidest eemale nagu peab) ja ma ei taha, et mingi idikas arvaks, et kuna on eriolukord, siis reeglid ei kehti. Neid on niisamagi piisavalt. Et jah, see ei ole prioriteet number 1, aga mul ei ole palju usku just inimeste mõistliku käitumisse, seega hea meel, et natukene ka muid asju kontrollitakse.
https://www.delfi.ee/news/paevauudis...ks?id=89476071see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
-
Algselt postitas j6u1uv4n4 Vaata postitustmiks vene naised nii ilusad on? law of large numbers?
Kommentaar
-
Peamine, et AMG-ks ei muutu.see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
Kommentaar
-
Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustSee on see, kui lood endale karakteri mängus, aga paned kogu ressursi ühele näitajale. Nemad panevad nii 20-30 vahemikku kõik, sealt edasi läheb lappesse.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar