Kui palju külastavusi/klikke on vaja veebilehel, et see hakkaks sulle tootma mingit Raha, a.la 10-20-50-100 eurot jne. Kui suur peaks olema külastatavus, et kellelgi tekiks huvi osta reklaami?
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Rumalad küsimused ootavad vastuseid
Collapse
X
-
Algselt postitas baller Vaata postitustKui palju külastavusi/klikke on vaja veebilehel, et see hakkaks sulle tootma mingit Raha, a.la 10-20-50-100 eurot jne. Kui suur peaks olema külastatavus, et kellelgi tekiks huvi osta reklaami?
Siin lehel on ka kalkulaator, millega mängida: https://www.google.com/adsense/start/#!#calculator
Kommentaar
-
Algselt postitas Kribenski Vaata postitustVõi kas tänapäeva telekaid on võimalik kinnitada universaalsete kinnituste külge seinale?
Kommentaar
-
Kas Bolt läks raha meedia kaasabil küsima?see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
-
Algselt postitas Daz Booob Vaata postitustKas Bolt läks raha meedia kaasabil küsima?
Kommentaar
-
Algselt postitas j6u1uv4n4 Vaata postitustkumb ülikool on kõvem STEM hariduse pakkuja kas Harvard või MIT?
Kommentaar
-
Kui korteri üürileandja kavatseb lepingu lõppedes sisse nõuda tagantjärgi maksmata elektriarveid, mis on maksmata jäänud selletõttu, et tema ise on neid ebaregulaarselt saatnud üürilisele (elektripakett oli nii tema enda, kui üürileantava korteriga ühine ja oli eelnevalt tõenäoliselt kogu arvel oleva summa ära maksnud, sh siis ka üürileantava korteri elektri) Kas üürilisel on siis õigus teha selline ettepanek, et ta nõuab siis korteriomanikult tagantjärgi remondifonid makstud summa eelnevate aastate jooksul? Lepingus küll kirjas, et üüriline maksab kõik korteri kõrvalkulud arvelt, mis esitatakse KÜ poolt, aga seaduses on kirjas, et remondifondi ei pea üüriline maksma, mille tõttu lepingu see osa on tühine.Ela ja tunne, et elad
see on kõige lihtsam
filosoofia, mis toimib
sule silmad ära vaata
tagasi, hinga sügavalt ja
hüppa üle iseenda varju
tule koos minuga.
Kommentaar
-
Kui remondifondi osas pole eraldi lisa, siis seda tasuma ei pea.see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
-
Algselt postitas cabron Vaata postitustMainekujunduslikus mõttes täisbläkk ikka. Koguaeg suht ülbelt suhtutud ja firmad teistesse riikidesse regatud ja nüüd ei ole 5% (maksimaalselt) firma väärtusest cashina kuskilt võtta? Aga pangad ei anna laenu?
Nüüd kui ma loen erinevaid arvamusi, siis mul tekib vaid üks lihtne küsimus, mõõdupuu - kas inimene, kes arvab, et riik peab laenu garanteerima, on nõus andma isikliku käenduse?see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
Kommentaar
-
Algselt postitas Daz Booob Vaata postitustNüüd kui ma loen erinevaid arvamusi, siis mul tekib vaid üks lihtne küsimus, mõõdupuu - kas inimene, kes arvab, et riik peab laenu garanteerima, on nõus andma isikliku käenduse?
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar