Taaskasutatud plastist ikka lubatakse.
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Rumalad küsimused ootavad vastuseid
Collapse
X
-
Algselt postitas rallikas Vaata postitustMis autodel on tavaliselt kõige mugavamad juhiistmed? Plaan omale sim-rig ehitada ning kestvussõitudeks võiks mõni mugavam asi tagumiku all olla.
Kommentaar
-
Algselt postitas StokXbox One ja Live Gold - kas selline asi on Eestis võimalik? Lugesin põgusalt netist, aga kuna olen sel alal võhik, siis väga pikalt ei viitsinud uurida. Tundub, et kinkekaarte saab trikitades aktiveerida, aga mul kinkekaarte ei ole, laps tahab kuumaksega Live Gold teenust. Regamisel küsitakse aadressi ja mul paraku ei ole USAs või UKs residentsi. On see Live Gold üldse tõmblemist väärt? :P
Muidu paras jebimine on nende konsoolidega.
Kommentaar
-
Algselt postitas StokXbox One ja Live Gold - kas selline asi on Eestis võimalik? Lugesin põgusalt netist, aga kuna olen sel alal võhik, siis väga pikalt ei viitsinud uurida. Tundub, et kinkekaarte saab trikitades aktiveerida, aga mul kinkekaarte ei ole, laps tahab kuumaksega Live Gold teenust. Regamisel küsitakse aadressi ja mul paraku ei ole USAs või UKs residentsi. On see Live Gold üldse tõmblemist väärt? :P
Ja veel sel teemal: https://punktid.ee/blog/kuidas-paran...boxi-regiooni/
Xbox võib küll olla välja tulnud väga heade mängukonsoolidega, aga nende sageli muutuvad regiooninõuded on Eesti kasutajatele alati parajalt peavalu valmistanud, kuna ühtegi Balti riiki siiani ametlikult regioonina ei toetata. See tähendab, et Xbox Live Gold, Game Pass ja Game Pass Ultimate teenuste ning mõnede mängude kasutamiseks peavad kohalikud kasutajad oma konto registreerima mõnda teise
https://www.youtube.com/watch?v=_MsPHbGNauk&ab_channel=PunktidEesti Mängumaailma kõige keerukamate regiooninõuetega Xbox on taaskord oma süsteemis muudatusi tegemas, mis tähendab kohalikele klientidele uusi takistusi Xbox Live Gold teenuse kasutamisel. Kui varasemalt oli aktiveerimise nõudeks see, et Xboxi ja Microsofti konto oleksid mõlemad registreeritud mõnda Live Goldi toetatud regiooni, siis nüüd lisatakse kompotti ka IP-aadressi nõue. See agaFutbol puro en mi corazon, sangre blanca en mis venas.
Algselt postitas taku*Ega butsad ei mängi. Idioodid. Soeng mängib.
Kommentaar
-
Algselt postitas StokTundub nagu liiga palju jebimist. Tänud kaasamõtlejaile.
Aga selle eest tegin läbi Xboxi Netflixi ja pani automaatselt UK oma, mis tähendas Eesti versioonist suuremat valikut.
Kommentaar
-
Algselt postitas orbitaaljaam Vaata postitustKas mingi vanuseni on lastel rattakiiver kohustuslik? Kas see laieneb ka tõuksidele? Kui vastus on jah, siis miks lapsevanemad neid mingitele viiestele pähe ei suru?
Kommentaar
-
Algselt postitas j6u1uv4n4 Vaata postitustkuidas vibulaskurid trenni teevad?
Äkki leiad Eesti Vibuliidu lehelt miskit.
Või sa mõtlesid, et kuidas ja kus nad eriolukorras seda teevad?
Või soovid Lisell Jäätmaad stalkida?
Kommentaar
-
Algselt postitas j6u1uv4n4 Vaata postitustVibutajad
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar