Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
Katkised rehvid ilmselt seletaksid, jah. Aga selle osas ei ole ühtki viidet silma jäänud, seepärast ka mul see algne küsimus tekkis. Et ühest küljest on purjus ja mingite asjade mõju all, et sõidab üle ohutussaarte ja vastu autosid ja ei suuda kuidagi rooli keerata ning arvab, et lähenev mootorrattur ja auto on vaenlane. Ja siis suudab nii täpselt tulistada (kiivri pihta saanud politseinikku tulistati seejuures ju eemalt optilise sihikuga relvaga, mis nõuab.
Kui ka Soomes on maasikakorjajate leidjatega probleeme, miks siis maasikakasvatajad ei müü enda maasikad Soomes Soome maasikate pähe maha ja toome endale Leedu ja Poola maasikad Eesti omade pähe? Nagu tavaliselt.
Vaatan Terevisiooni ja seal Jaak Aab räägib maskidest. Kas Katrin Viirpalu ongi selline või see oli etendus?
see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Mis parimaid pakkumised Aussi standardpaki saatmisel oleks? Välistaks Omniva ja see kord kiirkullerid - DHL/UPS/FEDEXI, kuna nende hind läheb juba ulmeks.
On kellegil kogemusi mõistliku hinnapakkujaga?
Mis parimaid pakkumised Aussi standardpaki saatmisel oleks? Välistaks Omniva ja see kord kiirkullerid - DHL/UPS/FEDEXI, kuna nende hind läheb juba ulmeks.
On kellegil kogemusi mõistliku hinnapakkujaga?
Eesti aussi gruppides oli siin alles hiljaaegu info veel et pakid pmst ei liigu üldse seoses olukorraga. On paranenud? Osadel vist märtsi lõpust/aprilli algusest vedelenud kuskil päraperses.
Eesti aussi gruppides oli siin alles hiljaaegu info veel et pakid pmst ei liigu üldse seoses olukorraga. On paranenud? Osadel vist märtsi lõpust/aprilli algusest vedelenud kuskil päraperses.
Kommentaar