Täna spordiuudiseid ja seal oli selline treener nagu Kädy Tänav (Tänak). Just sellises kirjapildis. Vanasti pandi sulgudesse neiupõlvenimed. Aga kuna Säärits korrutas neid kogu aeg koos, siis tekkis segadus. Kiire google näitab, et neid on kaks. http://www.enkool.ee/kontakt/. Mis värk sellega on? Nüüd saab perekonnanime sulgudes kirjutada?
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Rumalad küsimused ootavad vastuseid
Collapse
X
-
Algselt postitas futbolidipaul Vaata postitustTäna spordiuudiseid ja seal oli selline treener nagu Kädy Tänav (Tänak). Just sellises kirjapildis. Vanasti pandi sulgudesse neiupõlvenimed. Aga kuna Säärits korrutas neid kogu aeg koos, siis tekkis segadus. Kiire google näitab, et neid on kaks. http://www.enkool.ee/kontakt/. Mis värk sellega on? Nüüd saab perekonnanime sulgudes kirjutada?
Kommentaar
-
Algselt postitas Sambaz Vaata postitustMis parimaid pakkumised Aussi standardpaki saatmisel oleks? Välistaks Omniva ja see kord kiirkullerid - DHL/UPS/FEDEXI, kuna nende hind läheb juba ulmeks.
On kellegil kogemusi mõistliku hinnapakkujaga?
Kommentaar
-
Algselt postitas ericbana Vaata postitustKusjuures ma olen seda lugu kuulnud, aga hetkel üldse ei suuda detaile meenutada. Minu meelest oli mingi Saaremaa eripära vms. Abiellumisega ei tohiks midagi seotud olla, sest tal ka samasuguse perekonnanime kirjapildiga vend.Lootus sureb viimasena, ütles usk ja tappis armastuse.
My spell checking is second to nine!
Kommentaar
-
Algselt postitas ericbana Vaata postitustKusjuures ma olen seda lugu kuulnud, aga hetkel üldse ei suuda detaile meenutada. Minu meelest oli mingi Saaremaa eripära vms. Abiellumisega ei tohiks midagi seotud olla, sest tal ka samasuguse perekonnanime kirjapildiga vend.Algselt postitas futbolidipaul Vaata postitustAbiellumisega ei ole jah midagi seotud. See oli esimene mõte lihtsalt, aga kuna nimi loeti korduvalt ette nii, siis jooksis errorisse, et mis ajast peale on nimed sulgudes.May the Violet flag flutter in the wind on all fields of challenge and valour, a vivid hope is our solace, we have eleven athletes and one heart. Go, Fiorentina, we want you to be the queen of all teams, go, Fiorentina, fight with bravery and prowess everywhere! In any hour of dismay and victory, remember you're the history of football!
Kommentaar
-
Algselt postitas LaRaBla Vaata postitustSee on selleks, et välismaa rallifännid oskaks nime õigesti hääldada.May the Violet flag flutter in the wind on all fields of challenge and valour, a vivid hope is our solace, we have eleven athletes and one heart. Go, Fiorentina, we want you to be the queen of all teams, go, Fiorentina, fight with bravery and prowess everywhere! In any hour of dismay and victory, remember you're the history of football!
Kommentaar
-
Algselt postitas Maarek Vaata postitustJah, vend on tal Mario Tänav (Tänak), seega äkki mingi väike kiiks näidata sulguses ka nime, mis oli enne eestistamist, kuigi Tänak ei paista selline nimi olevat, mida eestistada oleks olnud vajalikLootus sureb viimasena, ütles usk ja tappis armastuse.
My spell checking is second to nine!
Kommentaar
-
Algselt postitas QRkood Vaata postitustKas ööklubid võivad praeguseks juba avatud olla?
Kommentaar
-
Algselt postitas Maarek Vaata postitustJah, vend on tal Mario Tänav (Tänak), seega äkki mingi väike kiiks näidata sulguses ka nime, mis oli enne eestistamist, kuigi Tänak ei paista selline nimi olevat, mida eestistada oleks olnud vajalikAlgselt postitas futbolidipaul Vaata postitustThat doesn't make any sense. Mis selle mõte on?May the Violet flag flutter in the wind on all fields of challenge and valour, a vivid hope is our solace, we have eleven athletes and one heart. Go, Fiorentina, we want you to be the queen of all teams, go, Fiorentina, fight with bravery and prowess everywhere! In any hour of dismay and victory, remember you're the history of football!
Kommentaar
-
Algselt postitas QRkood Vaata postitustKas ööklubid võivad praeguseks juba avatud olla?Algselt postitas cannuman Vaata postitustikka. Platvormiks ainult vaja nimetada.
Kommentaar
-
Algselt postitas eika Vaata postitustSellega seoses. Äkki saaks jalksitribüünid ka ajaveetmise platvormiks nimetada ja publiku sisse lasta?
Kommentaar
-
Varsti saavad putsadest platvormkingad.see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar