Algselt postitas golgolgol
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Rumalad küsimused ootavad vastuseid
Collapse
X
-
Täna rannavollet mängides mingi järsu liigutuse peale tõmbasin vist kaelas väikese lihase ära. Pärast oli üles vaadata tsipa valulik, nüüd vasakule poole pöörates vaja pöörata terve kehaga.
Üks sõber soovitas murega pöörduda kiropraktiku poole. Ise olen tavaliselt spordimassazhi läinud sellise murega.
Seega 2 rumalat küsimust -
1) kas kiropraktik oleks sellises olukorras õige inimene kelle poole pöörduda (v noh õigem kui litsentsi omav massöör kes spordimassazhi pakub)
2) kui vastus 1. Küsimusele on jah, siis kas oskate soovitada Tallinnas pädevat kiropraktikut, kelle juurde saaks enam vähem kiiresti, mitte mingi kuu aja pärast?
Kommentaar
-
Algselt postitas rainis007 Vaata postitustTäna rannavollet mängides mingi järsu liigutuse peale tõmbasin vist kaelas väikese lihase ära. Pärast oli üles vaadata tsipa valulik, nüüd vasakule poole pöörates vaja pöörata terve kehaga.
Üks sõber soovitas murega pöörduda kiropraktiku poole. Ise olen tavaliselt spordimassazhi läinud sellise murega.
1) kas kiropraktik oleks sellises olukorras õige inimene kelle poole pöörduda (v noh õigem kui litsentsi omav massöör kes spordimassazhi pakub)
2) kui vastus 1. Küsimusele on jah, siis kas oskate soovitada Tallinnas pädevat kiropraktikut, kelle juurde saaks enam vähem kiiresti, mitte mingi kuu aja pärast?
Kommentaar
-
Algselt postitas Sambaz Vaata postitustsilma peale Anieri loost tuletatuna - mis värk jalgpalluritel nende massive suurte kelladega on? vanasti stereotüüpne jalgpallur oli hallid dressid ja valged sokid ja valged papud. nüüd on massive kellad või?
Kommentaar
-
Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustJu õpetas Rääbis vms, et kuidas Hiinast odavalt tellida.
Kommentaar
-
Algselt postitas Sambaz Vaata postitustaa, ma rääbise unustasin täitsa ära, pardon. kuigi tahaks eeldada, et Anieril on orginal!
Kommentaar
-
Selgituseks - originaal koopia.see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
-
Algselt postitas Sambaz Vaata postitustsilma peale Anieri loost tuletatuna - mis värk jalgpalluritel nende massive suurte kelladega on? vanasti stereotüüpne jalgpallur oli hallid dressid ja valged sokid ja valged papud. nüüd on massive kellad või?
Flavor Flav
When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!
Kommentaar
-
Algselt postitas rainis007 Vaata postitustTäna rannavollet mängides mingi järsu liigutuse peale tõmbasin vist kaelas väikese lihase ära. Pärast oli üles vaadata tsipa valulik, nüüd vasakule poole pöörates vaja pöörata terve kehaga.
Kommentaar
-
Uudsete kelladega seoses anekdoot ka:
Leiutavad venelased suure kella, mis iga ropu sõna peale veerand tundi edasi liigub. Teevad neid kolm tükki - lasteaeda, kooli ja sõjaväeossa.
Järgmisel päeval lähevad vaatama. Lasteaias on kell veerand tundi edasi läinud.
Koolis on kell 8 tundi edasi läinud.
Lähevad siis sõjaväeossa, polkovnik tuleb vastu ja ütleb: "No joptvoi matt, kto etat jobannoi ventilator sjuda pastavil?!
Kommentaar
-
Algselt postitas mjaasa Vaata postitustKäseb, poob ja laseb inglise keelne vaste?
Kommentaar
-
Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustJudge, jury, executioner.Ilma vutita olla ei saa, vajan, kui õhku ma
Ei tohi koju küll jääda sa, kui mängib Tammeka
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar