Millises Tallinna poes müüakse Wii Classic pulti? Netist ei viitsi tellida/oodata - laoseis on igal pool 0
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Rumalad küsimused ootavad vastuseid
Collapse
X
-
Algselt postitas Kasper Vaata postitusthttp://foorum.soccernet.ee/showpost....&postcount=140
Oskab keegi aidata?
Kommentaar
-
Algselt postitas dannar Vaata postitustEi. aga loodame parimat. HAHAHA. aasta kõige üle-ekspluateeritum nali. teen enne, kui keegi teine ette jõuab.Futbol puro en mi corazon, sangre blanca en mis venas.
Algselt postitas taku*Ega butsad ei mängi. Idioodid. Soeng mängib.
Kommentaar
-
kui sõber mulle elisast kliendihinnaga telefon ostab, siis ma saan sinna toppida igasugu zen, smart, simpel jms kõnekaarte ilma probleemideta? Tele 2 vist piirab teised võrgud..või on see nii et kui tähtajaline leping siis piiravad äkki.
Et kas siis saan suvalisi sim kaarte elisast kliendihinnaga ostetud telefoni toppida?
Kommentaar
-
Algselt postitas cannuman Vaata postitustkui sõber mulle elisast kliendihinnaga telefon ostab, siis ma saan sinna toppida igasugu zen, smart, simpel jms kõnekaarte ilma probleemideta? Tele 2 vist piirab teised võrgud..või on see nii et kui tähtajaline leping siis piiravad äkki.
Et kas siis saan suvalisi sim kaarte elisast kliendihinnaga ostetud telefoni toppida?
Ei piira sul enam keegi. Topi millist kaarti ise tahad oma telefoni.Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.
Kommentaar
-
Algselt postitas norsk Vaata postitustKas keegi oskab seletada, kuidas minna linnahalli stuudiosse?
Kommentaar
-
Algselt postitas Undi Vaata postitustPeaksid vist jäähalli sissepääsust nagu edasi minema, mingi kangi/värava alt läbi ja no suunavad sildid peaks näha olema.
tähemärgidKas sinu kommipood on ikka küllalt autentne?
Kommentaar
-
Algselt postitas cannuman Vaata postitustAga kui mingi kampaania ei ole, siis ei seo ju pikemaks ajaks. Lihtsalt ostan telefoni kliendihinnaga, mitte mingi kampaania korras kus saab odavamalt aga 18kuud tähtajaline leping.Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.
Kommentaar
-
Algselt postitas norsk Vaata postitustKas keegi oskab seletada, kuidas minna linnahalli stuudiosse?Catalunya is not Spain!
Kommentaar
-
Algselt postitas lorenzo Vaata postitusthakkad hitti tegema vä?Kas sinu kommipood on ikka küllalt autentne?
Kommentaar
-
Suvel sai seal mitmeid tunde veedetud, kuigi ise lihtsalt istudes. Nojah, kõnnid Jäähalli uksest mööda, läbi kangi. Paremalt trepist üles, uksest sisse. siis hakkad koguaeg paremale kõndima mööda pikka koridori. Lõpuks jõuad ühe trepini vasakul, peale treppi on kohe mingi baar vist. Lähed trepist alla, ning kõnnid koguaeg otse, selline suur ja kõrge koridor, nagu kõnniks koguaeg ringiratast. Lõpuks vaatad lihtsalt sildi järgi, seal vist mingi teine või kolmas uks vasakult. Matrix stuudio vist.
Hullult pull koht on seal, eriti vana kes seal töötab puldi taga.forever fooling, free and using, sliding down the slide that breaks a will
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar