Algselt postitas Mõnuagent 007
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Rumalad küsimused ootavad vastuseid
Collapse
X
-
Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustMhmh, too venemaalt suitsu ja müü odavamalt. Oled kohe kangelane.
Kommentaar
-
Algselt postitas cannuman Vaata postitusteSim-iga kell
TÄNUD!Amorim <3
Kommentaar
-
Mis sa välja valisid siis?
Nende e-sim kellade akud kestavad ca 2-3 päeva max?
Algselt postitas Linnupoja Vaata postitustEile olin juba kreenis nende erinevate kellade võrdlemisega, pärast sinu kommentaari leidsin kiirelt ühe ja nüüd tellitud.
TÄNUD!
Kommentaar
-
Algselt postitas Nurmekas Vaata postitustMis sa välja valisid siis?
Nende e-sim kellade akud kestavad ca 2-3 päeva max?
Imekella ei leidnud ja võtsin Galaxy active 2 4g - ilmselt igav valik, aga no ei leidnud paremat. Ei ole mingi eputaja, aga odavamad esimiga kellad tundusid kuidagi kolakad ja ei meeldinud, see paistab selline klassikaline ja lihtne, mulle meeldib.
eSIM annab minu jaoks väga suure eelise kõikide teiste kellade ees, ei pea telefoni ega wifi/bluetooth range pärast muretsema.
Ilmselge pluss on ka see, et hädas on võimalik ka kellaga telefonikõne ära teha. Minu töös võib vaja minna.Amorim <3
Kommentaar
-
Algselt postitas j6u1uv4n4 Vaata postitustMiks tv3 sport näitab mingit lambi mängu samal ajal kui Leicester ja Sheffield United mängivad euroopasse pääsu nimel?
Kommentaar
-
Algselt postitas LaRaBla Vaata postitustVaatad valet Tv3 Sporti? Kaks kanalit on, too mäng tuleb esimeselt kanalilt.
Kommentaar
-
Algselt postitas cannuman Vaata postitustElisa kava näitab juba pikemat aega iga premmi mängu ajal "Manchester City vs Liverpool". Ja seda mõlemal kanalil."An errand boy, sent by grocery clerks, to collect a bill"
Kommentaar
-
Algselt postitas Malfoy Vaata postitustMetsajooks ja Tartu?
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar