Lenovo garantii pikendamisega kolmelt viiele aastale on keegi kokku puutunud? Ametlik koduleht ei anna riikide valikus eestit.
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Rumalad küsimused ootavad vastuseid
Collapse
X
-
Algselt postitas zelee Vaata postitustLenovo garantii pikendamisega kolmelt viiele aastale on keegi kokku puutunud? Ametlik koduleht ei anna riikide valikus eestit.May the Violet flag flutter in the wind on all fields of challenge and valour, a vivid hope is our solace, we have eleven athletes and one heart. Go, Fiorentina, we want you to be the queen of all teams, go, Fiorentina, fight with bravery and prowess everywhere! In any hour of dismay and victory, remember you're the history of football!
Kommentaar
-
Kas enese lille löömine, ent meetri-kahe kaugusele ulatuva higi haisuga väljendamine on mingi uus trend? Või saadab universum mulle mingit sõnumit (et nuh, ava silmad vms)?see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
-
Algselt postitas qrat Vaata postitustKas Kruusi Betsafe podcastid on saadaval ka Apple Podcastis? Ei õnnestu sealt seda leida.
Päris paljud külalised Kruusi podcasti on saanud kommentaariumist ja mõned muud ideed.
Kommentaar
-
Algselt postitas cabron Vaata postitustAga homorand ja Tartu?sigpic
Kommentaar
-
Seksuaalne sättumus pole puue.see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
-
Kui keegi avaldab FBs omi mõtteid vms ja meediamaja korjab selle üles ning riputab enda portaali ja küsib lugemise eest raha... kas siis selle kirjatüki autor saab füüri ka?see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
Kommentaar
-
Algselt postitas Daz Booob Vaata postitustKui keegi avaldab FBs omi mõtteid vms ja meediamaja korjab selle üles ning riputab enda portaali ja küsib lugemise eest raha... kas siis selle kirjatüki autor saab füüri ka?
Kommentaar
-
see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
Kommentaar
-
Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustNäidet paluks.
NZ Herald (algusest peale kõigile avatud):
Latest breaking news articles, photos, video, blogs, reviews, analysis, opinion and reader comment from New Zealand and around the World - NZ Herald
Õhtuleht (maksumüüriga):
20 LEGEND
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar