Algselt postitas j6u1uv4n4
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Rumalad küsimused ootavad vastuseid
Collapse
X
-
308
-
Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustTânase päeva kõige huvitavam guugeldus. Mitu hobujõudu on ühel hobusel?
116253579_974303099678588_4057971489184213021_n.jpgsigpic
Kommentaar
-
Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustKeegi mingit head koristusfirmat või siis eraisikust koristusteenuse pakkujat oskab soovitada?Ilma vutita olla ei saa, vajan, kui õhku ma
Ei tohi koju küll jääda sa, kui mängib Tammeka
Kommentaar
-
Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustKeegi mingit head koristusfirmat või siis eraisikust koristusteenuse pakkujat oskab soovitada?"An errand boy, sent by grocery clerks, to collect a bill"
Kommentaar
-
Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustTäpsustamata jäi, et kodukoristuseks.
edit. Moppi.ee"An errand boy, sent by grocery clerks, to collect a bill"
Kommentaar
-
Algselt postitas cannuman Vaata postitustMis see Sõõrukas seal Patareis täpselt avas? Mida näeb, mis maksab?
Üks küsimus go3 digiboksi omanikele, et kas keegi vaatab läbi selle kanaleid ka nii, et digiboks polegi ruuteriga juhtmetpidi ühendatud vaid läbi wifi? Kas tõesti olen asjadest õigesti aru saanud ja nii täitsa võimalik?
Mul korteri omanik on lubanud ainult elisat kasutada aga samas mul on juba go 3e filmid + sport pakett, kus vahest vaatasin premmi. Nüüd mõtlesin vahetada TV+sport peale, et tavakanaleid ka näha (kanal 2 jne) mis on sama hinnaga kui mul see filmid+sport oli. Aga seal pakkus mul nüüd juurde ka digiboksi ja teoorias tundub päris hea lahendus minu jaoks. Ei peaks nii palju siis juurde maksma, kui läbi elisa võtaks kanaleid ja sealt lisaks spordikanalid.
Ja kas boksiga on ka mingi minutiline delay nagu internetis netibrowserist v telefonis vaadata go3e?Ela ja tunne, et elad
see on kõige lihtsam
filosoofia, mis toimib
sule silmad ära vaata
tagasi, hinga sügavalt ja
hüppa üle iseenda varju
tule koos minuga.
Kommentaar
-
Algselt postitas Iceman Vaata postitustNii palju nagu aru sain, kondama võib niisama minna aga kui seal üritused siis peab maksma nagu ikka.
Üks küsimus go3 digiboksi omanikele, et kas keegi vaatab läbi selle kanaleid ka nii, et digiboks polegi ruuteriga juhtmetpidi ühendatud vaid läbi wifi? Kas tõesti olen asjadest õigesti aru saanud ja nii täitsa võimalik?
Mul korteri omanik on lubanud ainult elisat kasutada aga samas mul on juba go 3e filmid + sport pakett, kus vahest vaatasin premmi. Nüüd mõtlesin vahetada TV+sport peale, et tavakanaleid ka näha (kanal 2 jne) mis on sama hinnaga kui mul see filmid+sport oli. Aga seal pakkus mul nüüd juurde ka digiboksi ja teoorias tundub päris hea lahendus minu jaoks. Ei peaks nii palju siis juurde maksma, kui läbi elisa võtaks kanaleid ja sealt lisaks spordikanalid.
Kommentaar
-
Algselt postitas Nasfal Vaata postitustKui sul on SmartTV nagu eeldada võib, siis miks sa lihtsalt go3 appi alla ei lae või läbi browseri ei lähe ja ei vaata? Milleks Digibokse, ruutereid, kaableid vedada jne? Tundub jubedalt selline Tallinnast Tartu sõitmine läbi Pärnu või läheb mul midagi kaduma hetkel?
Ning tegelt peaks üldse välja uurima, et seal smart tv äppis peaks olema ka delay aga digiboksiga teoorias võiks seda delayd mitte olla ju.Ela ja tunne, et elad
see on kõige lihtsam
filosoofia, mis toimib
sule silmad ära vaata
hüppa üle iseenda varju
tule koos minuga.
Kommentaar
-
Algselt postitas Iceman Vaata postitustSmart TV olemas, LG oma aga seal marketis ainult mingi hispaania go3. Ei ole eesti äppi seal.
Ning tegelt peaks üldse välja uurima, et seal smart tv äppis peaks olema ka delay aga digiboksiga teoorias võiks seda delayd mitte olla ju.
LG, siis sul peaks olema see WEBOS. Üldjuhul need LG ja Samsad ongi oma tarkvara poolepealt, sellised.... Mul endal Sony google play sees ja go3 app ja kontoga sisse, ja teleka enda puldist lappa ringi. Sama ka vanemate Panasonicuga. LG puhul ehk saab ka appi kuidagi, aga pole kursis.
Kommentaar
-
Ühel teisel foorumikasutajal on LG ja äpp aga ta vaatab ka seda läbi arvuti siiski telekast, kuna äpp hangub tihtipeale ära ja on vigane
Ja noh siiski tore, kui delayd ka pole, mõni õhtu kui korraldab mingit ühisvaatamist siis seltskonnas alati on üks kelle telefon väriseb, kui on värav löödud.Ela ja tunne, et elad
see on kõige lihtsam
filosoofia, mis toimib
sule silmad ära vaata
hüppa üle iseenda varju
tule koos minuga.
Kommentaar
-
Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustKuidas saab korteriomanik nõuda, et mida sa telena kasutad?Inter - ausaim klubi Itaalias.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar