Ta vast annab telekaga müües manuaalid ka kaasa ja siis pole enam ühtegi raamatut ka lugemiseks.
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Rumalad küsimused ootavad vastuseid
Collapse
X
-
Algselt postitas Daz Booob Vaata postitustTa vast annab telekaga müües manuaalid ka kaasa ja siis pole enam ühtegi raamatut ka lugemiseks.the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
because belle of st mark is a beauty extraordinaire
Kommentaar
-
Algselt postitas mcnamara Vaata postitustMõnikord unustad, et see pole enam see foorum ja lihtsalt postitad. Aga ei, nüüdseks on siia jäänud ainult pahatahtlik sildistamine.
Kommentaar
-
Algselt postitas mcnamara Vaata postitustMõnikord unustad, et see pole enam see foorum ja lihtsalt postitad. Aga ei, nüüdseks on siia jäänud ainult pahatahtlik sildistamine.see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
-
Algselt postitas LaRaBla Vaata postitustMillal Linnar Priimägi Paldiski mnt-le kinni pannakse? Tekst Facebooki lehel on ikka....päris perses.
Linnari kontosi FB on ainuüksi juba kolm..."I like an aggressive team, I want to see a team that is strong, committed and quick on the break.
These are things which Atletico fans have always liked, it helps them identify with and love this shirt."
Kommentaar
-
ps. Paldiski mnt-le tal kohta pole.see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
-
Algselt postitas Daz Booob Vaata postitust
ps. Paldiski mnt-le tal kohta pole.
Kommentaar
-
Algselt postitas LaRaBla Vaata postitustMillal Linnar Priimägi Paldiski mnt-le kinni pannakse? Tekst Facebooki lehel on ikka....päris perses.
Kommentaar
-
Algselt postitas JuriM Vaata postitustVeits kurb, et keegi ta lähedastest pole temaga tegelenud, naerda pole siin enam midagi.
Kommentaar
-
Algselt postitas cabron Vaata postitustPriimägi ironiseerib niisama. Või siis keegi on tema konto kaaperdanud.
Kommentaar
-
Algselt postitas LaRaBla Vaata postitustArvestades, et suvel kurtis ta otse-eetris kahemeetrise munniga neegrite puuduse üle ning sõimas presidenti mõttetuks eideks, siis pigem on lihtsalt alkohol ta aju kaaperdanud.
Juhtus sul midagi alkoholi klaasi taga, et spekuleerid siin koguaeg?
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar