Algselt postitas Veel1v2rav
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Rumalad küsimused ootavad vastuseid
Collapse
X
-
Algselt postitas Kribenski Vaata postitustSain homseks, aga saaks ka täna ära käia. Tahaks lihtsalt ära vahetada.
Ise käisin ka "valel" ajal, tehti kiiresti ära ja probleemi polnud.
Kommentaar
-
Algselt postitas z3ro Vaata postitustMine lihtsalt kohale, ära ei aja.
Ise käisin ka "valel" ajal, tehti kiiresti ära ja probleemi polnud.
Kommentaar
-
Kui ma teen pangas enda säästu kontole ülekande ja pank tahab 16 senti ülekande teenuse eest, mille teen enda teisele kontole, mis mõlemad on SEBis, kas see on märk, et ma peaks panka vahetama? või ma olen liiga juut, et arvan, et selline asi pole okei? Saaks aru, kui teen ülekande kellegile vms sealt teenustasu, aga no iseenda säästu kontole....Ela ja tunne, et elad
see on kõige lihtsam
filosoofia, mis toimib
sule silmad ära vaata
tagasi, hinga sügavalt ja
hüppa üle iseenda varju
tule koos minuga.
Kommentaar
-
LHV on kõige parem pank igapäevaseks kasutamiseks. Soovitan siis juba jalgpallikaarti ka. Iga makse pealt sinu valitud klubi teenib 10 senti.The path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who, in the name of charity and good will, shepherds the weak through the valley of the darkness, for he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy My brothers. And you will know I am the Lord when I lay My vengeance upon you.
Kommentaar
-
Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustKuidas see lapse jalkatrennide vanuseteema on? Et kui sündinud mingi 30. dets 2014, siis 2015 aasta noorematega samasse trenni ei saa või on see suht suva?
Kommentaar
-
Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustKuidas see lapse jalkatrennide vanuseteema on? Et kui sündinud mingi 30. dets 2014, siis 2015 aasta noorematega samasse trenni ei saa või on see suht suva?
Algselt postitas telekavaataja Vaata postitustMa ei usu, et keegi teda ära ajab, aga võistelda 2015. a sündinutega ei tohi."Ajakirjaniku eelis on see, et tema saab oma arvamuse avaldamise eest raha, tavainimene aga peksa."
Kommentaar
-
Kommentaar
-
Algselt postitas Nasfal Vaata postitustPohhui see aastakäik, aga vii ikkagi Florasse, siis ehk saad kunagi ikkagi lapsele koondisemängudel kaasa elada. Muidu muutud veel sama kibestunuks kui Taavi Usta.
Kommentaar
-
Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustSaatsin Florasse kaks korda sama küsimusega kirja. Siiamaani pole vastatudsee ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar