Algselt postitas j6u1uv4n4
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Rumalad küsimused ootavad vastuseid
Collapse
X
-
Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustMkm, see noored@fcflora.ee
Kommentaar
-
Algselt postitas Rudy Vaata postitustKas ühe isikukoodiga saab siduda mitu Mobiil-Id numbrit?
Kommentaar
-
Algselt postitas gizmoduck Vaata postitustkunagi sai teliast uuritud, et ehk veidi aegunud info aga öeldi, et ühe isikuga saab seotud olla aint üks sim sertifikaat
Kommentaar
-
Algselt postitas Pints Vaata postitustMini-Mõnu peale esimest trenni juba paremaks inimeseks kasvamas ning Papa-Mõnule protsessist jutustamas.
Kommentaar
-
Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustMini-Mõnu teatas enne trenni, et ta ei julge minna ja nii toksis omaette. Heaks inimeseks kasvas samal ajal mingi vinge tätoveeritud jõrmisa laps, kes saadeti trenni esimestel minutitel jämedat hõbeketti kaelast ära võtma...
Samas ma olen ka jõrmisa laps ja mul oli hõbekett kunagi täitsa olemas aga häääääääästi peenike muidugi + põhikooli lõpetamise puhul kingiti massiivne klotser, seega täitsa võimalik vast. Õnneks mind see stiil ei paelunud, piilusin telekast sarja "Kelmid Ja Pühakud", kandsin turtlenecki ja pühapäeviti käisin teatris, kontsertitel või piknikel terve perega (Mini-Pints keeldus pühapäeviti kodus söömast, sest oli kusagilt näinud/kuulnud, et siis tuleb välja minna - tihti tehti võileivad kaasa ja sõideti mereäärde kusagile Mändjala kanti või mindi Kuursaali kohvikusse).
Eks esimesed trennid võivadki hirmsad olla, kui mõnda tuttavat nägu juba ees pole.
Kommentaar
-
Kottidega mjäub, ilma njäub ja bi mnjäub.see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
-
Algselt postitas Clingfilm Vaata postitustKuidas on õige?
Kas kass mjäub või njäub? Või on õige kass teeb näju\mnjäu?Amorim <3
Kommentaar
-
Algselt postitas Daz Booob Vaata postitustKottidega mjäub, ilma njäub ja bi mnjäub.
Kommentaar
-
Algselt postitas Clingfilm Vaata postitustBi on lõigatud kass?see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar