Algselt postitas Daz Booob
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Rumalad küsimused ootavad vastuseid
Collapse
X
-
See, et minister mõistab asju teisiti või antakse kaheldavat nõu = vabaduse piiramine?see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
-
Algselt postitas Daz Booob Vaata postitustSee, et minister mõistab asju teisiti või antakse kaheldavat nõu = vabaduse piiramine?
Kommentaar
-
Tead vast isegi, et kui just tahab keerata, siis võimekust jagub.
Ma nagu küsiks, et mis teda motiveeris ja siis saaks järeldusi teha.
Hetkel paistab, et tegemist on eeldamisega.see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
-
Algselt postitas Daz Booob Vaata postitustTead vast isegi, et kui just tahab keerata, siis võimekust jagub.
Ma nagu küsiks, et mis teda motiveeris ja siis saaks järeldusi teha.
Hetkel paistab, et tegemist on eeldamisega.
Kommentaar
-
Mulle pigem tundub, et ta on lihtsalt vähe aeglane.see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
Kommentaar
-
Algselt postitas Daz Booob Vaata postitustMulle pigem tundub, et ta on lihtsalt vähe aeglane.
Kommentaar
-
Algselt postitas Pints Vaata postitustMe muidu olemegi Saaremaal üsna aeglased aga sellest avaldusest kumas läbi hirm millegi ees.see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
Kommentaar
-
sai käidud kauge kauge sugulase matustel kellega väga lähedane ei olnud. Kohapeal jagati mälestuspilti vanahärrast koos mingi järelhüüdega.
Nüüd küsimus et mida selle pildiga peale hakata. Ära visata ei saa nagu respektist ja hirmust halva karma ees. Kusagile nähtavale kohale ka panna ei saa sest inimest suurt tundnudki ja mingi dokumendisahtlisse arvete vahele oleks lihtsalt tolmu kogumas
Kommentaar
-
Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustMillal ja miks kadus nurgalöökide ajal kaitseformatsioon, kus kaitsvad mängijad turvasid mõlemat väravaposti?
2 esimest põhjendust tunduvad mõlemad loogilised
GEORGE: No, no, no! Nothing happens /-/ RUSSELL: Well, why am I watching it?
GEORGE: Because it's on TV RUSSELL: Not yet..
(Seinfeld, The Pitch)
Kommentaar
-
Algselt postitas vaikiv mees Vaata postitusthttps://www.reddit.com/r/soccer/comm...during_corner/
2 esimest põhjendust tunduvad mõlemad loogilised
Kommentaar
-
Algselt postitas gizmoduck Vaata postitustsai käidud kauge kauge sugulase matustel kellega väga lähedane ei olnud. Kohapeal jagati mälestuspilti vanahärrast koos mingi järelhüüdega.
Nüüd küsimus et mida selle pildiga peale hakata. Ära visata ei saa nagu respektist ja hirmust halva karma ees. Kusagile nähtavale kohale ka panna ei saa sest inimest suurt tundnudki ja mingi dokumendisahtlisse arvete vahele oleks lihtsalt tolmu kogumassee ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar