kui palju võib maksma minna saab 9000 3.0 mootoririhma vahetus? kas ise on võimalik teha? mootor on sama mis opel omega MV6-l peal olev 3.0
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Rumalad küsimused ootavad vastuseid
Collapse
X
-
Algselt postitas EgoTrip Vaata postitusttahaks kogeda rohelist nägu azureusis downloadides
soosvitas mul NAT probleemi ära lahendada.
lülitasin välja "universal plug and play" läks kiiremaks, aga mitte olulilselt
midagi veel?
Ma eeldan hetkel, et sul on ruuter, mis internetti jagab ja seetõttu ei saa sa ka rohelist nägu. Näiteks minul, vajas selle lahendamine järgmisi samme:
* Ruuteri konfiguratsioonis tuleb avada vastavad TCP ja UDP pordid, mis on seadistatud Azureuse seadetes. (selleks, et konfigureerida ruuterit, vaata ruuteri manuaali - tavaliselt saad kätte, kui brauseris lähed aadressile 192.168.1.1)
* Mul on Kaspersky Internet Security installitud, millel on olemas tarkvaraline tulemüür. Seal ma lubasin nendele samadele TCP ja UDP portidele ligipääsu arvutisse."You didn't realize that they had guns? Big, long, dangerous machine guns. With war criminals attached to the trigger."
RocknRolla (2008)
Kommentaar
-
Algselt postitas Maekas Vaata postitustLoe see korralikult läbi, et saada abi NAT probleemi lahendamisel (et saada roheline nägu). Ning kui see saavutatud, siis vastavalt sellele tabelile pane paika oma seaded, et saavutada parimad kiirused torrentite allalaadimisel.
Ma eeldan hetkel, et sul on ruuter, mis internetti jagab ja seetõttu ei saa sa ka rohelist nägu. Näiteks minul, vajas selle lahendamine järgmisi samme:
* Ruuteri konfiguratsioonis tuleb avada vastavad TCP ja UDP pordid, mis on seadistatud Azureuse seadetes. (selleks, et konfigureerida ruuterit, vaata ruuteri manuaali - tavaliselt saad kätte, kui brauseris lähed aadressile 192.168.1.1)
* Mul on Kaspersky Internet Security installitud, millel on olemas tarkvaraline tulemüür. Seal ma lubasin nendele samadele TCP ja UDP portidele ligipääsu arvutisse.
On keegi sellega lahendanud?When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!
Kommentaar
-
Elionil võib see olla, et pordid on kinni. Seal saab liitumisel valida, kas pordid on avatud või suletud. Neilt saab vist tellida, et pordid avataks.
Täpsemalt ei oska kommenteerida, ei ole Elioni klient."You didn't realize that they had guns? Big, long, dangerous machine guns. With war criminals attached to the trigger."
RocknRolla (2008)
Kommentaar
-
Algselt postitas Maekas Vaata postitustElionil võib see olla, et pordid on kinni. Seal saab liitumisel valida, kas pordid on avatud või suletud. Neilt saab vist tellida, et pordid avataks.
Täpsemalt ei oska kommenteerida, ei ole Elioni klient.When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!
Kommentaar
-
Algselt postitas Martin Vaata postitustNeed palusin ma ammu lahti teha, peaks ka olema. Kuid eks tuleb uuesti üle kontrollida, see on ikka paras sitateenindus."You didn't realize that they had guns? Big, long, dangerous machine guns. With war criminals attached to the trigger."
RocknRolla (2008)
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar