Mõtlesin cyberpunki proovida, aga ei suuda kuidagi 110gb vabaks saada SSD-l. Kas see mõjutab väga palju, kui HDD-le installin?
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Rumalad küsimused ootavad vastuseid
Collapse
X
-
Algselt postitas rahvaspordipäev Vaata postitustMõtlesin cyberpunki proovida, aga ei suuda kuidagi 110gb vabaks saada SSD-l. Kas see mõjutab väga palju, kui HDD-le installin?Ilma vutita olla ei saa, vajan, kui õhku ma
Ei tohi koju küll jääda sa, kui mängib Tammeka
Kommentaar
-
naljakas. umbes 3 nädalat tagasi saatis sõber ühisesse grupivestlusse alloleva loo ja ütles, et palun - häid jõule. üldjuhul, ma ei viitsi vaadata isegi kui keegi saadab midagi, aga siis vajutasin ja armusin. vastus su küsimusele oleks ilmselt lihtne, kuidas saab keegi olla nii nunnu ja seksikas same time? ma ei tea, aga alizee puhul see töötab.
Kommentaar
-
Algselt postitas plastic'99 Vaata postitustoleks pannud sama video. samas eeldasin, et seda on iga aus mehepoeg siiski näinud!
Aga sellega tuli see duo meelde
Ela ja tunne, et elad
see on kõige lihtsam
filosoofia, mis toimib
sule silmad ära vaata
tagasi, hinga sügavalt ja
hüppa üle iseenda varju
tule koos minuga.
Kommentaar
-
Algselt postitas Iceman Vaata postitust
üks neist on selline, et su enda naine pärast "ainult üksteisega" ütleb ka "fair enough" kui lappama läheks. teine noh... sa ei näe oma lapsi enne kui nad 18.
* esimene tuli icemanilt teemas "nagu kaks tilka vett"
Kommentaar
-
Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustSambaz ja plastic, teil alkomeetrit pole? Saaks teada, et kumb võidaks.
Kuidas käituks?
Kommentaar
-
Algselt postitas Sambaz Vaata postitustpmts, kui minu pandud video alizeest ei eruta keskmist foorumlast ja noks kõvemaks ei tõmba, siis võtame selle kooseluseaduse rakendusaktid vastu jah.
Kommentaar
-
Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustSambaz ja plastic, teil alkomeetrit pole? Saaks teada, et kumb võidaks.
Kommentaar
-
Algselt postitas Nasfal Vaata postitustLugedes Plasticu teksti, siis seal on pigem ikka midagi korralikult ninasõõrmesse läinud ja see ei tundu Synlabi vatitikk.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar