iPhoneil on aadressiriba vasakus nurgas “aA”, kust saab nõuda mobiiliversiooni või desktopi versiooni. Eeldatavasti toimib ka iPadil.
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Rumalad küsimused ootavad vastuseid
Collapse
X
-
Algselt postitas vtp Vaata postitustiPhoneil on aadressiriba vasakus nurgas “aA”, kust saab nõuda mobiiliversiooni või desktopi versiooni. Eeldatavasti toimib ka iPadil.
Kommentaar
-
Algselt postitas rainer44 Vaata postitustKas eesti koondise peatreeneri palk on reaalselt 20k või selles suurusjärgus?
Aga ma arvan, et tegemist on üsna hea ROI´ga. Flora mängijate koguväärtus koondise esindamise või nimekirjas olemise pealt töuseb rohkem kui 20k kuus“Just because you're offended, doesn't mean you're right.”
Kommentaar
-
Algselt postitas kaala Vaata postitust20k. Voolaid 10k (8-9k vast reaalsuses) kölab nagu hullem waste of money
Aga ma arvan, et tegemist on üsna hea ROI´ga. Flora mängijate koguväärtus koondise esindamise või nimekirjas olemise pealt töuseb rohkem kui 20k kuus
Kommentaar
-
Algselt postitas LaRaBla Vaata postitustMul läks täiesti lambist iPadis foorum mobiilivaatesse, kuidas tagasi vahetada saab?
armastan ma headust üle kõige vihkan lolle
Kommentaar
-
Algselt postitas j6u1uv4n4 Vaata postitustmiks Eesti poliitikas käärib?“Just because you're offended, doesn't mean you're right.”
Kommentaar
-
Algselt postitas kaala Vaata postitustÜks äärmus tekitab teist. Ega kumbki pool muidugi aru saa, et nad piire ületavad. Suures pildis on köik copypaste USA poliitikast, siia jöuab lihtsalt veidi hiljem. Kui sealsed vasakpoolsed poleks ultravasakpoolseteks muutunud, poleks ka teises otsas säärast klanni tekkinud. Sellise polariseerumise korral täiesti loomulik sääraseid pingeid meil näha, eeskuju ju ka kohe vötta
Kommentaar
-
Algselt postitas Kenny's Heroes Vaata postitusthah, usa demokraadid ultravasakpoolsed, see on üks parimaid kilde, mida uuel aastal soccerentis näind olenthe woman who hurt him must surely have trouble sleeping
because belle of st mark is a beauty extraordinaire
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar