Algselt postitas rahvaspordipäev
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Rumalad küsimused ootavad vastuseid
Collapse
X
-
“Just because you're offended, doesn't mean you're right.”
-
Algselt postitas kaala Vaata postitustSee arutelu läks kiirelt perse, ei viitsi rohkem kommenteerida. Ju neid vasakpoolseid siis pole olemas. Liverpool mulle muidu meeldib
Kommentaar
-
Mis vigastus teil on, et nii lihtsas asjas ka peate valetama? Rahvasport väitis, et ei ole vasakpoolseid. Kohe kindlasti on, teie oma liberaalsed gurud ka räägivad demokraatide vasakpoolsest tiivast. Mis on küll vähemus, aga aasta-aastalt üha häälekam. See sama sõnavahtu täis quilette ''faktikontroll'' nimetab Sandersit nii vasakpoolseks, sotsialistiks kui radikaaliks. Mul täiesti kama milline neist teile kõige südamelähedasem on.
Kommentaar
-
Algselt postitas vendetta Vaata postitustMis vigastus teil on, et nii lihtsas asjas ka peate valetama? Rahvasport väitis, et ei ole vasakpoolseid. Kohe kindlasti on, teie oma liberaalsed gurud ka räägivad demokraatide vasakpoolsest tiivast. Mis on küll vähemus, aga aasta-aastalt üha häälekam. See sama sõnavahtu täis quilette ''faktikontroll'' nimetab Sandersit nii vasakpoolseks, sotsialistiks kui radikaaliks. Mul täiesti kama milline neist teile kõige südamelähedasem on.
Lootus sureb viimasena, ütles usk ja tappis armastuse.
My spell checking is second to nine!
Kommentaar
-
Algselt postitas kaala Vaata postitustega BLMi ei kasutata ka kohe mitte kuidagi poliitiselt ära ja selle asutajal pole ka kohe üldse marksismiga midagi pistmist. Rääkimata siis Antifast.
Kommentaar
-
"süsteemiline rassism on paljudesse politseijõududesse sisse ehitatud, sest need politseijõud on valge mehe loodud ja juhitud."
"Ja mustanahalised on ka rassistid. Ainult et neil on õigus olla rassist, mil meil, valgenahalistel ei ole"
Kuhu sa Futbolidipaul sellise jutu seal skaalal asetaksid?“Just because you're offended, doesn't mean you're right.”
Kommentaar
-
Algselt postitas j6u1uv4n4 Vaata postitustJustnimelt. Demmid kasutavad neid vasakgruppe enda kasuks ära. Samamoodi nagu nad kasutavad ära vähemusi ja immigrante. Kas see teeb demmidest "ultravasakpoolse" või lihtsalt ärakasutaja? Means to an end tüüpi asi pigem, ning end on viimased 40 aastat olnud demmidel ja republikaanidel väga sarnane, eriti välispoliitikas.“Just because you're offended, doesn't mean you're right.”
Kommentaar
-
Algselt postitas kaala Vaata postitustNo siis peaksid demmid vabariiklastega tagatubades väga hästi läbi saama, kui tegelik vaade nii lähedane on. Aga see ju pole . Vastupidi just. Miks sa seda möista ei taha?
Kommentaar
-
Algselt postitas kaala Vaata postitust"süsteemiline rassism on paljudesse politseijõududesse sisse ehitatud, sest need politseijõud on valge mehe loodud ja juhitud."
"Ja mustanahalised on ka rassistid. Ainult et neil on õigus olla rassist, mil meil, valgenahalistel ei ole"
Kuhu sa Futbolidipaul sellise jutu seal skaalal asetaksid?
Ja kolmandaks, kaala, see skaala ei sisalda sellele lausele sobiliku mõõtu või vähemalt mina ei oska panna, sest sellist lauset on raske siit maalt kommenteerida ja öelda, et see on täpselt selle ala esindaja. Tsitaat kuulub isikule ja tema vaateid ei määra üks lause. Olgu see nii rumal kui tahes. Sama hästi võiks küsida, et kuhu kuulus see vanamees, kes selle kahe lapse ema maha lasi.Lootus sureb viimasena, ütles usk ja tappis armastuse.
My spell checking is second to nine!
Kommentaar
-
Algselt postitas futbolidipaul Vaata postitustEsiteks ma tänan, et sa mind selle skaala autoriks tegid. Teiseks, ma tõin selle välja kui ühe näite tõlgendusest lähtudes sellest, et USA poliitika on anyway palju konservatiivsem kui Euroopa oma. Seal on igasugune riigiabi, ka solidaarsus printsiibil toimiv meditsiin räme kommunism. Seega Sanders tundub pigem tasutsüsteemis vasak äärmuslane, sest riigi kord on selline. Minu hinnangul ei ole ta ei ole neid asju, mida Vendetta väitis, aga ta tundub, sest riik on teistsugune.
Ja kolmandaks, kaala, see skaala ei sisalda sellele lausele sobiliku mõõtu või vähemalt mina ei oska panna, sest sellist lauset on raske siit maalt kommenteerida ja öelda, et see on täpselt selle ala esindaja. Tsitaat kuulub isikule ja tema vaateid ei määra üks lause. Olgu see nii rumal kui tahes. Sama hästi võiks küsida, et kuhu kuulus see vanamees, kes selle kahe lapse ema maha lasi.
Ma töin selle näite, sest sellist juttu räägib Ameerikas elav estonianworld.com ajakirjanik, kes ennast konservatiivseks peab. Konkreetsed laused konkreetsed teema kohta ju. Vaata ise, mis ta feissis Tõnis Paltsu kommentaariumis kirjutab. Minumeelest need laused ja tema tekst ning vaated ei ole konservatiivsed, kuigi ta seda avalikult väidab. Et see Ameerika konservatiivne on vast muutunud millekski selliseks, millest enam aru ei saa“Just because you're offended, doesn't mean you're right.”
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar