Algselt postitas Mõnuagent 007
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Rumalad küsimused ootavad vastuseid
Collapse
X
-
Algselt postitas Eilaveel Vaata postitustManU teemasse ei taha minna seda ka persse keerama?“Just because you're offended, doesn't mean you're right.”
Kommentaar
-
Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustOle nüüd, meie kepivend oled ju sina.“Just because you're offended, doesn't mean you're right.”
Kommentaar
-
Algselt postitas kaala Vaata postitustEi ole. Reinu süvaanalüüs jöudis järeldusele, et hoopis lihtlabane jutumees, kes tegelt ilmsüütu ja ülikorralik
Kommentaar
-
Algselt postitas baller Vaata postitustMis oleks Eesti mangijate klubikarjaaride top5 voi 10.
Esimene kindlasti Klavan, siis Poom aga edasi?
Kommentaar
-
Algselt postitas Veel1v2rav Vaata postitustMets ja Breda?
Kommentaar
-
Algselt postitas Nasfal Vaata postitustPareiko kindlasti etema klubikarjääriga kui Zenjov.
Kommentaar
-
Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustZenjov mängis kõige stabiilsemalt euroliigas, kui ma nüüd ei eksi.
Kommentaar
-
1. Klavan
2. Poom
3. Pareiko
4. Zenjov
Edasi läheb vist juba keerulisemaks ja tekib küsimus, et mida täpselt hinnata. Vassiljev oli Poolas mitu aastat Poola kontekstis staar, Oper mängis Euroopa keskpäraste liigade keskpärastes kõrgliigasatsides põhirolli, Tamm mängis EL alagrupiturniiril, Mets umbes samma kanti Operiga jne.
E: Avastasin eestlaste klubikarjääre vaadates, et Kink on mänginud sellises kohas nagu Varese. Tuli meelde, et olen seal staadioni juures täitsa käinud ja tegemist on vist kõige ehtsama peldikstaadioniga, mida ma kunagi näinud olen. Eestis vist oleks see juba maha võetud kui varisemisohtlik ehitis
Aga vastas asuv kossuareen nägi päris okei välja:
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar