Re @ O2 - mis keiss on, tõepoolest ei saa "raffa raha eest" valmis tehtud "läbi aegade kalleimat Eesti filmi" kuskil isegi tasuliselt vaadata või!? Mõnuagent ja teised kõrgemad jõud palun tehke mingi "lugeja küsib" teema.
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Rumalad küsimused ootavad vastuseid
Collapse
X
-
Algselt postitas vtp Vaata postitustKinos ju olemas?
2. kinos käimise ning 100 võõraga filmi vaatamise soov on minu jaoks üks suurimaid müsteeriumeid.
Kommentaar
-
Algselt postitas plastic'99 Vaata postitust1. kinos ei saa kerida.
2. kinos käimise ning 100 võõraga filmi vaatamise soov on minu jaoks üks suurimaid müsteeriumeid.
Kommentaar
-
Algselt postitas vtp Vaata postitustKinos ju olemas?
Kommentaar
-
Algselt postitas plastic'99 Vaata postitust1. kinos ei saa kerida.
Kommentaar
-
Algselt postitas MALAGA Vaata postitustElisa Huubis on O2 kohta juba link ja kiri : " varsti " . kuupäeva vist ei olnud .olgem kristlased, vabandused on esitatud
Kommentaar
-
Algselt postitas zaz Vaata postitustSotsmeedias nägin ka nüüd reklaami. O2 on Huubis alates 04.02.
Konkreetne vastus, konkreetsele küsimusele, mitte mämmutamine.
Kommentaar
-
Algselt postitas vtp Vaata postitustVäga vabandan. Et korrigeerida enda ebakonkreetset mämmutamist eelnevalt, siis Paides näeb täna õhtul kell 20:00 ja laupäeval kell 18:00.
Tartus on täna kell 21:20; homme kell 15:00 ja ülehomme kell 22:00.
https://www.apollokino.ee/event/4032/title/o2/
Kommentaar
-
Algselt postitas -RoMaRiO- Vaata postitustKuna kommentaatorid ajavad ka neid aeg-ajalt segamini, siis mind on pikalt üks keeleline küsimus painanud. Kui ma loen mängust ülevaadet, et Martin Kasest põrkas pall Kristjan Kasele, siis kas inimese perekonnanimi polegi peale nimetava ja osastava käände sellisel kujul tuvastatav?
passis kantakse siis nimesid Martin Kase ja Kristjan Kask
(Juriidiliste) tekstide puhul, kus on tähtis korrektne objektiviide, käänatakse nime tõepoolest nagu võõramaa tsitaatsõna.I don't write erotica but I do write. Don't get paid for it though. My writing is a little more high profile than erotica generally. I stay anonymous though so I can never be compensated for my work.
Kommentaar
-
Algselt postitas QRkood Vaata postitustTartus/Pärnus mõnes poes velotrenažööre ka müüakse?
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar