Algselt postitas Piirissaar
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Rumalad küsimused ootavad vastuseid
Collapse
X
-
Algselt postitas Piirissaar Vaata postitustjne.
Proportsionaalne, õiglane? Naljakas? Kuidas sellele reageerima peaks? Päriselt huvitab, pole viimased 17 aastat bully'mist kogenud. kaala reaktsioonist võib aru saada, ülejäänute puhul mitte niiväga. Jääb mulje, et algne kontekst on täiesti ära unustatud või pea peale pööratud. Et keda või mida te nüüd õieti kaitsete/mille eest seisate siin? Tahaks foorumile veel mingi võimaluse anda (pea 20 aastat jõlgutud siin), enne selle kanalisatsioonipütiks tunnistamist.
Kommentaar
-
Kuidagi seksita siis nüüd ei saa, või?see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
-
Algselt postitas orbitaaljaam Vaata postitustMa teiste kohta ei oska öelda, aga omalt poolt ei olnud plaanis solvata/kiusata või "bullyda". Kui mu sõnad tundusid sellistena, siis vabandused ette ja taha.
Kommentaar
-
Algselt postitas Piirissaar Vaata postitustjne.
Proportsionaalne, õiglane? Naljakas? Kuidas sellele reageerima peaks? Päriselt huvitab, pole viimased 17 aastat bully'mist kogenud. kaala reaktsioonist võib aru saada, ülejäänute puhul mitte niiväga. Jääb mulje, et algne kontekst on täiesti ära unustatud või pea peale pööratud. Et keda või mida te nüüd õieti kaitsete/mille eest seisate siin? Tahaks foorumile veel mingi võimaluse anda (pea 20 aastat jõlgutud siin), enne selle kanalisatsioonipütiks tunnistamist.
Kommentaar
-
Algselt postitas JuriM Vaata postitustMa loodan, et keegi sind siin tõsiselt ei tahtnud kiusata - aga selline "it's just banter lads" on jalgpalli foorumis täiesti kohane. Ma eeldan, et sa pole väga palju suuri rahvusvahelisi jalgpalli foorumeid kasutanud ?
Kommentaar
-
Algselt postitas Piirissaar Vaata postitustTunnistan, et bantz kui kvaliteethuumorivorm on minust kaarega mööda läinud. Kujutan ette, et selle toimimise eelduseks on mingi lähedus/kamraadlus, mida foorumis on väga keeruline tajuda – pigem kukub õelusena välja. Ilmselt peitub kuskil siin ka kogu selle algse konflikti juur. Aga tänan selgitamast.“Just because you're offended, doesn't mean you're right.”
Kommentaar
-
Algselt postitas kaala Vaata postitustJust-just, konfliktis on süüdi foorumi kamraadid ja nende kirjutamata reeglid, millest outsider aru ei saa
Kommentaar
-
Algselt postitas JuriM Vaata postitustMa loodan, et keegi sind siin tõsiselt ei tahtnud kiusata - aga selline "it's just banter lads" on jalgpalli foorumis täiesti kohane. Ma eeldan, et sa pole väga palju suuri rahvusvahelisi jalgpalli foorumeid kasutanud ?
Linke ka siis juba.
Kommentaar
-
Eesti Vabariik tungivalt soovitab lapsi mitte lasteaeda viia samas kui Tallinn kütab pohhuilt sõltumata, mis vanem teeb lasteaia arveid edasi. Lihtsalt üks väike tähelepanek, kui debiilne on Eesti Riigi/Regionaalne koroonapoliitika. Siis nutame, et rahvas eirab neid. Kes peaks vastutuse võtma? Rassistlik mongol Tallinna linna eesotsas?
Kommentaar
-
Algselt postitas Nasfal Vaata postitustEesti Vabariik tungivalt soovitab lapsi mitte lasteaeda viia samas kui Tallinn kütab pohhuilt sõltumata, mis vanem teeb lasteaia arveid edasi. Lihtsalt üks väike tähelepanek, kui debiilne on Eesti Riigi/Regionaalne koroonapoliitika. Siis nutame, et rahvas eirab neid. Kes peaks vastutuse võtma? Rassistlik mongol Tallinna linna eesotsas?
https://www.tallinn.ee/est/Uudis-Tal...a-kohatasust-7
Milleks hüsteeritseda? Kampaaniat teed?"An errand boy, sent by grocery clerks, to collect a bill"
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar