Keegi Interactive Brokersis tegutseb?
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Rumalad küsimused ootavad vastuseid
Collapse
X
-
Algselt postitas plastic'99 Vaata postitustOlen märganud, et saia säilivustähtaeg on kunagise ajaga oluliselt pikenenud. Piim tundub ka. Kas mingi muutus tehnoloogiates või pakendamistes või vaikselt topitaxe aineid sisse juba nagu usas, kus piim säilib 1 kuu?
Kommentaar
-
keegi suudab leida Real Sports With Bryant Gumbel: Guru osa video? Bikramiga siis.
https://www.hbo.com/real-sports-with...l/2016/october
Kommentaar
-
Algselt postitas plastic'99 Vaata postitustOlen märganud, et saia säilivustähtaeg on kunagise ajaga oluliselt pikenenud. Piim tundub ka. Kas mingi muutus tehnoloogiates või pakendamistes või vaikselt topitaxe aineid sisse juba nagu usas, kus piim säilib 1 kuu?
Kommentaar
-
Need on UHT piimad. Kuumutatakse paariks sekiks kõrge temperatuurini, mis tapab riknemist põhjustada võivad bakterid. Ja see ei ole ju ainult USA teema, mitmel pool Euroopas on nii, et riiulid (soojas) on UHT piima pakke täis, aga värsket piima veab, kui kuskil külmikunurgas on. Ka taimepiimad enamasti saavad sama töötlemise osaks.
Aga mul endal ka üks puht praktiline rumal küsimus. Kas keegi teab, kust sellist ülitüüpilist aknalinki leida, ainult et musta värvi?
Nimelt teipisin endal aknaraamid mustaks ja selle lingi leidmine tundus olevat väikseim mure. Aga minu veebipoe otsingute tulemus on seni olnud ümmargune null (ja ehituspoed ju kinni). Või noh, mingeid imelikke kõverikke ja sepistatud linke on, aga oleks vaja midagi tagasihoidlikuma stiiliga.20 LEGEND
Kommentaar
-
Algselt postitas vtp Vaata postitustNeed on UHT piimad. Kuumutatakse paariks sekiks kõrge temperatuurini, mis tapab riknemist põhjustada võivad bakterid. Ja see ei ole ju ainult USA teema, mitmel pool Euroopas on nii, et riiulid (soojas) on UHT piima pakke täis, aga värsket piima veab, kui kuskil külmikunurgas on. Ka taimepiimad enamasti saavad sama töötlemise osaks.
Aga mul endal ka üks puht praktiline rumal küsimus. Kas keegi teab, kust sellist ülitüüpilist aknalinki leida, ainult et musta värvi?
Nimelt teipisin endal aknaraamid mustaks ja selle lingi leidmine tundus olevat väikseim mure. Aga minu veebipoe otsingute tulemus on seni olnud ümmargune null (ja ehituspoed ju kinni). Või noh, mingeid imelikke kõverikke ja sepistatud linke on, aga oleks vaja midagi tagasihoidlikuma stiiliga.
Kommentaar
-
Algselt postitas vtp Vaata postitustSee võib juhtuda, aga värvikambris on praegu veits külm veel. Aga no eks enne suvesoojust pole terrassile asja ka.“Just because you're offended, doesn't mean you're right.”
Kommentaar
-
Algselt postitas vtp Vaata postitustNeed on UHT piimad. Kuumutatakse paariks sekiks kõrge temperatuurini, mis tapab riknemist põhjustada võivad bakterid. Ja see ei ole ju ainult USA teema, mitmel pool Euroopas on nii, et riiulid (soojas) on UHT piima pakke täis, aga värsket piima veab, kui kuskil külmikunurgas on. Ka taimepiimad enamasti saavad sama töötlemise osaks.
Nimelt teipisin endal aknaraamid mustaks ja selle lingi leidmine tundus olevat väikseim mure. Aga minu veebipoe otsingute tulemus on seni olnud ümmargune null (ja ehituspoed ju kinni). Või noh, mingeid imelikke kõverikke ja sepistatud linke on, aga oleks vaja midagi tagasihoidlikuma stiiliga.
Kommentaar
-
Algselt postitas cannuman Vaata postitustViimaste päevade aktuaalse teemaga seoses...
Millal üks tuntud multitalent ikkagi pihtide vahele võetakse? Küsimus siis ajakirjanikuhärradele.
Valge on ilus värv? või hoopis MS?
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar