Lisaks parmudele on hulganisti liblikaid näha see aasta.
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Rumalad küsimused ootavad vastuseid
Collapse
X
-
Algselt postitas Markko Vaata postitustMingi teooria on, et kuumuse tõttu. Soodustab nende arengut vms. Kuskile metsa matkama v telkima minna praegu on täielik Scheiße.Amorim <3
Kommentaar
-
Algselt postitas cabron Vaata postitustLisaks parmudele on hulganisti liblikaid näha see aasta.
Kommentaar
-
Algselt postitas rallikas Vaata postitustViimane nädal on haige lepatriinude uputus olnud. Parkisin auto puu alla, 15 minutiga oli auto peal ligi 20 lepatriinut, suhteliselt suured ja oranži värvi.
Kommentaar
-
Algselt postitas rallikas Vaata postitustViimane nädal on haige lepatriinude uputus olnud. Parkisin auto puu alla, 15 minutiga oli auto peal ligi 20 lepatriinut, suhteliselt suured ja oranži värvi.see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
-
Algselt postitas plastic'99 Vaata postitustja selles kõiges on süüdi BOLT. On ikka haiged munnid, eksole!! keegi peab selle eest vas-tu-ta-ma!!!!!Ela ja tunne, et elad
see on kõige lihtsam
filosoofia, mis toimib
sule silmad ära vaata
tagasi, hinga sügavalt ja
hüppa üle iseenda varju
tule koos minuga.
Kommentaar
-
Algselt postitas plastic'99 Vaata postitusttundub, et tõepoolest on inimestel erinevaid arusaamu isikliku vastutuse rollist elus.
see kui keegi täispeaga läheb rooli, on tänapäeval juba mingi ettevõtte süü, tuleb välja.
No kui ühe ettevõte autodega pidevalt nii juhtub.....tuleb tõesti ettevõtte poole vaadata, et miks lasete purjus inimesed rooli.Ela ja tunne, et elad
see on kõige lihtsam
filosoofia, mis toimib
sule silmad ära vaata
hüppa üle iseenda varju
tule koos minuga.
Kommentaar
-
Algselt postitas Iceman Vaata postitustSegi oled end joonud v?
No kui ühe ettevõte autodega pidevalt nii juhtub.....tuleb tõesti ettevõtte poole vaadata, et miks lasete purjus inimesed rooli.
Kommentaar
-
Algselt postitas plastic'99 Vaata postitustma pigem nagu küsiks sult seda vms?Ela ja tunne, et elad
see on kõige lihtsam
filosoofia, mis toimib
sule silmad ära vaata
hüppa üle iseenda varju
tule koos minuga.
Kommentaar
-
Algselt postitas plastic'99 Vaata postitusttundub, et tõepoolest on inimestel erinevaid arusaamu isikliku vastutuse rollist elus.
see kui keegi täispeaga läheb rooli, on tänapäeval juba mingi ettevõtte süü, tuleb välja.
Kommentaar
-
Algselt postitas orbitaaljaam Vaata postitustAutod autodeks. Aga tõuksid on imho suurem probleem. Ilmselt on aja kõsimus ,enne kui paar laipa taga.
Loodetavasti laksu all vähemalt. Lahedam minek.see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar