Miks Õhtulehe veeb peidab minu eest tasulisi artikleid, kui mul on püsitellimus ja viimati 5. juulil tehtud edukas makse?
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Rumalad küsimused ootavad vastuseid
Collapse
X
-
Algselt postitas lenc Vaata postitustMiks Õhtulehe veeb peidab minu eest tasulisi artikleid, kui mul on püsitellimus ja viimati 5. juulil tehtud edukas makse?
Kommentaar
-
Algselt postitas j6u1uv4n4 Vaata postitustkas Jorginho on sama palju itaallane nagu Diego Costa hispaanlane?
Kommentaar
-
Algselt postitas Vask Vaata postitustAlkomüügi piirangute ajal mingi aeg üks Tartu stripiklubi müüs 30 euro eest pileti ja alkot said mingi koguse tasuta. Võimuorganid positiivselt ei vaadanud, aga kas neil peale näpuviibutuse muid hoobasid oli, ei mäleta.Algselt postitas Eilaveel Vaata postitustOtseselt ei takista seda keegi, aga vahele jäädes pead ise usutavalt tõestama politseile ja kohtule, et ebaseaduslikku alkoholimüüki ei toimunud. Kui selline risk võtta, tuleb endale ka ilmselt korralik jurist leida, mis see Sarve telefoninumber oligi...“Just because you're offended, doesn't mean you're right.”
Kommentaar
-
Algselt postitas kaala Vaata postitustAga mis siis kui teed seda kuskil pargis/rannas vöi koostöös möne resto/kohvikuga? Tean tüüpi kes mitu kuud niimoodi pidusid korraldanud ja politsei ei saa kah miskit teha, sest ühtegi seaduserikkumist ei ole
See sinu algne idee on umbes sama, et mingi taksojuht teeb öösel kallimaid sõite, millega annab kliendile tasuta kaasa kingituseks pudeli viina. Et selline asi päris ei päde.
Kommentaar
-
Algselt postitas eika Vaata postitustSiis on kohal alkomüügiluba olemas ehk minu loogika järgi on timm, jep. Juriidiselt tundub umbes selline "tervitusnaps uksel", ainult lõpmatult.
See sinu algne idee on umbes sama, et mingi taksojuht teeb öösel kallimaid sõite, millega annab kliendile tasuta kaasa kingituseks pudeli viina. Et selline asi päris ei päde.“Just because you're offended, doesn't mean you're right.”
Kommentaar
-
Algselt postitas plastic'99 Vaata postitustMillega selline legend nagu Mart Viisitamm täna leiva lauale toob?
Kommentaar
-
Algselt postitas cabron Vaata postitustKas Aleksandr Voronini kohver toodi Estonialt ära eraisiku tellimustööna niiöelda riiklikult tellitud sukeldumise ajal või tehti seda Rootsi/Eesti ülesandel?“Just because you're offended, doesn't mean you're right.”
Kommentaar
-
Algselt postitas Pints Vaata postitustEestimaa Roheliste Tallinna piirkonna arendusjuht - ja siis nad imestavad miks keegi neid väga rahaliselt toetada ei soovi (välja arvatud Jüri Mõis & Co.). See erakond on nii halvasti juhitud, et juba ammu ei üllata mind enam miski.
Kommentaar
-
Algselt postitas plastic'99 Vaata postitustkas selline ametikoht toob päriselt ka leiva lauale või“Just because you're offended, doesn't mean you're right.”
Kommentaar
-
Algselt postitas plastic'99 Vaata postitustkas selline ametikoht toob päriselt ka leiva lauale või
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar