Algselt postitas Mõnuagent 007
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Rumalad küsimused ootavad vastuseid
Collapse
X
-
II. peatükk
PÕHIÕIGUSED, VABADUSED JA KOHUSTUSED
Paragrahv 29
Kedagi ei tohi sundida tema vaba tahte vastaselt tööle ega teenistusse, välja arvatud kaitseväeteenistus või selle asendusteenistus, tööd nakkushaiguse leviku tõkestamisel, loodusõnnetuse ja katastroofi korral ning töö, mida seaduse alusel ja korras peab tegema süüdimõistetu.
Saan ma õigesti aru, et riigil on õigus siiski sundida kõigil ürituste korraldajatel ja ettevõitjatel kontrollida inimeste vaktsiinipasse ja asju?Ela ja tunne, et elad
see on kõige lihtsam
filosoofia, mis toimib
sule silmad ära vaata
tagasi, hinga sügavalt ja
hüppa üle iseenda varju
tule koos minuga.
Kommentaar
-
Algselt postitas Iceman Vaata postitustII. peatükk
PÕHIÕIGUSED, VABADUSED JA KOHUSTUSED
Paragrahv 29
Saan ma õigesti aru, et riigil on õigus siiski sundida kõigil ürituste korraldajatel ja ettevõitjatel kontrollida inimeste vaktsiinipasse ja asju?Amorim <3
Kommentaar
-
Algselt postitas Iceman Vaata postitustSaan ma õigesti aru, et riigil on õigus siiski sundida kõigil ürituste korraldajatel ja ettevõitjatel kontrollida inimeste vaktsiinipasse ja asju?
Kommentaar
-
Nad peavad veenduma, mitte kontrollima.see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
-
Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustAlekokil rahv. jalkaturniir, kus mängis Flora
see või?
huvitav ma ei mäleta midagi sellestGEORGE: No, no, no! Nothing happens /-/ RUSSELL: Well, why am I watching it?
GEORGE: Because it's on TV RUSSELL: Not yet..
(Seinfeld, The Pitch)
Kommentaar
-
-
Algselt postitas j6u1uv4n4 Vaata postitustKuskilt normaalseid striime ei leia? See footy cc link mida kaala sheeris jookseb pidevalt kokku. Esimesed 10 striimi proovisin sealt, ning kõik pasad. Kas mingi acestream või muu säärane software ei näita paremat?
Kommentaar
-
Kas keegi oskab öelda, kas Eurosport 2 ei näitagi enam Bundesligat? Kava.ee-s ka ilusti kanali nimi on Eurosport2(Bundesliga) ja eelnevaid hooaegu ikka näidanud, sel hooajal pole ühtegi mängu minu arust üle kantud. Või on kuskilt mujalt võimalik vaadata kui sul on Telia, pigem mitte vist?
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar