Algselt postitas Eilaveel
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Rumalad küsimused ootavad vastuseid
Collapse
X
-
Eks eestimaalased olegi naljakad. Tsirka aasta tagasi sai ühel reede õhtul minu juures seltskonnaga joodud ja laaberdatud. Mitte päris Soccerneti suvepäevade tasemel, aga noh, nii, et mõne naabri pahameel oli ilmselt üsna õigustatud. Miskipärast otsustas too daam aga selle asemel, et uksele koputada ja öelda, et kurat, võtke vaiksemalt, kleepida välisuksele sildi stiilis "ÄRGE LÄRMAKE RAISK". Muidugi keegi seda enne kl 2 öösel ei näinud...
Kommentaar
-
Algselt postitas LaRaBla Vaata postitustEks eestimaalased olegi naljakad. Tsirka aasta tagasi sai ühel reede õhtul minu juures seltskonnaga joodud ja laaberdatud. Mitte päris Soccerneti suvepäevade tasemel, aga noh, nii, et mõne naabri pahameel oli ilmselt üsna õigustatud. Miskipärast otsustas too daam aga selle asemel, et uksele koputada ja öelda, et kurat, võtke vaiksemalt, kleepida välisuksele sildi stiilis "ÄRGE LÄRMAKE RAISK". Muidugi keegi seda enne kl 2 öösel ei näinud...
Kommentaar
-
Algselt postitas plastic'99 Vaata postitustMõnu mingi 8x maininud kus ta elab ju.
Kommentaar
-
Minu lemmik lugu on see, kui naabrite pidu läks üle piiri ja öösel käisin palusin vaiksemaks panna. Ühe korra suutsid, siis läks uuesti. Palusin veel, siis tuli mingi jurakas välja ja ütles, et kui ei meeldi, siis kutsu politsei ja läks tuppa tagasi ja pani veel kõvemaks tümmi. Kutsusin. Kiirrrageerijad pidid tulema, sest siis ka ei saadud aru, milles asi, kuigi juba tänaval oli aru saada, kus probleem. Hommikul olin mina süüdi, et peo rikkusin. Pere lapsed siiani keetavad pea ära, kui koridoris näevad .Lootus sureb viimasena, ütles usk ja tappis armastuse.
My spell checking is second to nine!
Kommentaar
-
Mul oli veel hirmsam lugu. Elasin 2009-2010 Kopli 8, kus mul oli korteris umbes meetri kõrgused Estonia kõlarid. Mõtlesin siis targalt, et tõukan volüümi senimaani, kuni naabrid koputavad, siis tean, kus on piir.
Mõeldud-tehtud, lükkasin. Rämedad läbensid käisid, kuna olin noor, meri põlvini, kõrvalt Araxesest sai veine ostetud ja nii edasi. Noh, aasta olin elanud, kui leping hakkas läbi saama ja korteriomanik tuli Saksamaalt ise elama. Vahetult enne äraminekut ütles ta midagi "naabrid ikka pidevalt kirjutasid mulle muusika pärast, aga ma ei viitsinud neid edasi saata".
Ei mingeid sildikesi stendidel, ei mingeid ukse peale kopsimisi. Mul on siiamaani piinlik olla.
Kommentaar
-
Algselt postitas LaRaBla Vaata postitustEks eestimaalased olegi naljakad. Tsirka aasta tagasi sai ühel reede õhtul minu juures seltskonnaga joodud ja laaberdatud. Mitte päris Soccerneti suvepäevade tasemel, aga noh, nii, et mõne naabri pahameel oli ilmselt üsna õigustatud. Miskipärast otsustas too daam aga selle asemel, et uksele koputada ja öelda, et kurat, võtke vaiksemalt, kleepida välisuksele sildi stiilis "ÄRGE LÄRMAKE RAISK". Muidugi keegi seda enne kl 2 öösel ei näinud...★★★★★★
Kommentaar
-
Algselt postitas plastic'99 Vaata postitustMis on top 5 scammi kuidas kaitseväe korduvõppustelt ära saada?
Ma ise tervisega nii hädas, et ei pidanud üldse käima, aga küsin lugejana.
Kutse ignoreerimise mõju on ümmargune null, tuttavale saadetakse üle aasta, pole kordagi käinud, ja pole keegi ka taga otsinud. Mingi kordusõppus, mäletan, et laekus meid ootatust rohkem, ja siis oli jama, sest varustust polnud pealadudest nii suurel määral välja kirjutatud, seega, korraldajad ise ka teavad, et suur protsent ei laeku, ja jama tekib siis, kui laekuvad...
Kommentaar
-
Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustMul oli veel hirmsam lugu. Elasin 2009-2010 Kopli 8, kus mul oli korteris umbes meetri kõrgused Estonia kõlarid. Mõtlesin siis targalt, et tõukan volüümi senimaani, kuni naabrid koputavad, siis tean, kus on piir.
Mõeldud-tehtud, lükkasin. Rämedad läbensid käisid, kuna olin noor, meri põlvini, kõrvalt Araxesest sai veine ostetud ja nii edasi. Noh, aasta olin elanud, kui leping hakkas läbi saama ja korteriomanik tuli Saksamaalt ise elama. Vahetult enne äraminekut ütles ta midagi "naabrid ikka pidevalt kirjutasid mulle muusika pärast, aga ma ei viitsinud neid edasi saata".
Ei mingeid sildikesi stendidel, ei mingeid ukse peale kopsimisi. Mul on siiamaani piinlik olla.
Kommentaar
-
Algselt postitas Pints Vaata postitustseinad olid seal nii õhukesed, et kui naabripoiss kõrval oma gay orgiaid korraldas, siis oli iga lurts/lärts mulle tuppa kosta.
Kommentaar
-
Algselt postitas Nasfal Vaata postitustTegelt see pole isegi naljakas, vaid seda võis suht julm kuulda olla....
Kommentaar
-
Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustKas Pints oli see ka, kellel oli kunagi ühe börsifirma juhatuse liige naabriks ja kes enda korteri rõdul pidevalt suure kisa saatel naisi bängis?
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar