Algselt postitas Nasfal
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Rumalad küsimused ootavad vastuseid
Collapse
X
-
-
Mu lemmiknaabrid elasid Tartus kunagi minu all. Olin siis Pepleri tänaval ühes kenas majas viiendal korrusel juba viiendat aastat elamas ja ei teadnud selle aja peale sisuliselt ühtegi naabrit. Polnud minul konflikte, polnud nendel konflikte. Ja noh, võite arvata, et sellises kenas 80 ruuduses katusekorteris ikkagi aegaajalt pidusid toimus. Kuniks siis ühel sügisel kolisid minu alla Soome arstitudengid.
Kes esimene kord käisid ukse taga selle peale, kui ma magamistoas uue voodi kokku panin. Teine kord selle peale, kui ma arvutikõlaritest päevasel ajal filmi vaatasin. Sealt edasi oli mul selge, et tegu on debiilikutega ja ma hakkasin neid ignoreerima. Üks nädal edasi ja korralik pidu oli reedesel õhtul käsil. Kell ei olnud veel 23:00-gi, kui järsku mu sõbrad ütlesid, et mingi soomlane käis mu korteris vahe peal ringi. Ehk siis tüüp oli koputanud - keegi ei vastanud, tuli ise sisse ja hakkas majandama. Selle peale pakkisime oma asjad ka kokku ja läksime linna. Võtsin vuvuzela kaasa kell 00:00 ja tegin ta korteri ukse lahti ja vajutasin sinna mõnuga.
Paar päeva hiljem tuli alumise korteri naaber minu juurde jutuga ja suht agressiivselt, et ma kohe annaks talle kontakti korteri omanikuga. Et tema üürnikuga ei räägi ja tal pohui. Kui ma sain talle selgitatud, et ma olen 5 aastat seal elanud ja et ta soomepoisid on lihtsalt lumehelbekesed, siis hakkas vanal ka koitma, et äkki ma polegi nii hull, kui need kirjeldavad ja tunnistas, et eelmised 4 aastat elas ta ise meie all korteris, ja väga hullu polnud midagi. Viskasime käppa, jätsime enda korteri omaniku asjast välja ja ta küll oli kurb, et soomlased, kes temaga 6-aastase lepingu tegid, lahkusid sealt korterist pärast ühte kuud, aga rohkem konflikte mul Tartus polnud.The path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who, in the name of charity and good will, shepherds the weak through the valley of the darkness, for he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy My brothers. And you will know I am the Lord when I lay My vengeance upon you.
Kommentaar
-
Algselt postitas Tofoa Vaata postitustMu lemmiknaabrid elasid Tartus kunagi minu all. Olin siis Pepleri tänaval ühes kenas majas viiendal korrusel juba viiendat aastat elamas ja ei teadnud selle aja peale sisuliselt ühtegi naabrit.
Kommentaar
-
Algselt postitas Intertoto Vaata postitustega mitte Pepleri 23?The path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who, in the name of charity and good will, shepherds the weak through the valley of the darkness, for he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy My brothers. And you will know I am the Lord when I lay My vengeance upon you.
Kommentaar
-
Algselt postitas Tofoa Vaata postitustTäpselt nii. Mis su seos selle majaga?
Kommentaar
-
Algselt postitas Intertoto Vaata postitustelasin seal mõned aastad tagasi. peab ütlema, et selle muidu meeldiva ja põneva ajalooga maja konstruktsioon on tõesti selline, et seinad ja mööbel vappusid iga kord, kui ülemine naaber hoogsamalt ringi sammus või koeraga fetch'i vms mängis. paar kuud läks harjumiseks, ilmselt su soomlased olid eriti tundlikud.The path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who, in the name of charity and good will, shepherds the weak through the valley of the darkness, for he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy My brothers. And you will know I am the Lord when I lay My vengeance upon you.
Kommentaar
-
Algselt postitas cannuman Vaata postitustKuidas kiirelt ja lihtsalt krundi umbkaudset väärtust teada saada?
teine variant on Maa-ameti hinnastatistika keskkond, kus saab päris palju parameetreid panna lisaks asukohale ja ajaperioodile (hoonestatud maa, vanad hooned, maatulundusmaa jne jne). Seal on ametlik hinnainfo, mis tuleb kokku igast tehingust mis notarid tõestavad ja Maa-ametile edastavad.
Kommentaar
-
Mida kinkida vanematele ümara pulma-aastapäeva puhul?The path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who, in the name of charity and good will, shepherds the weak through the valley of the darkness, for he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy My brothers. And you will know I am the Lord when I lay My vengeance upon you.
Kommentaar
-
Algselt postitas Tofoa Vaata postitustMida kinkida vanematele ümara pulma-aastapäeva puhul?
Kommentaar
-
Algselt postitas Tofoa Vaata postitustMida kinkida vanematele ümara pulma-aastapäeva puhul?
Mingi viimasepeal hotellipakett spaade asjadega. Ma lähtusin oma vanemate puhul sellest, et las nad veedavad kuskil kvaliteetaega kahekesi kui ostan mingi asja neile, mille kasutama hakkamine on küsitav.
Kommentaar
-
Algselt postitas Tofoa Vaata postitustMida kinkida vanematele ümara pulma-aastapäeva puhul?Homo homini lupus est - pede on pedele hunt
Kommentaar
-
Algselt postitas Malfoy Vaata postitustViina. Kui viin ei maitse, siis kingi midagi muud. Pildialbum näiteks.
Kommentaar
-
Kommentaar
-
Algselt postitas plastic'99 Vaata postitustlapselaps.see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar