Algselt postitas Fc.
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Rumalad küsimused ootavad vastuseid
Collapse
X
-
Algselt postitas Vask Vaata postitustTeil on tited tehtud, et viljatust ei karda?
Kommentaar
-
Algselt postitas Vask Vaata postitustTeil on tited tehtud, et viljatust ei karda?
Kommentaar
-
Algselt postitas Vask Vaata postitustTeil on tited tehtud, et viljatust ei karda?Lootus sureb viimasena, ütles usk ja tappis armastuse.
My spell checking is second to nine!
Kommentaar
-
Algselt postitas j6u1uv4n4 Vaata postitustWolvesi mängijatel on särgi varrukatele Bitch kirjutatud?see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
-
Algselt postitas rahvaspordipäev Vaata postitustKas sa oled vaimse puudega?
Kommentaar
-
Algselt postitas Vask Vaata postitustEi, ma olen siiski heteroseksuaal.
Kommentaar
-
Algselt postitas JuriM Vaata postitustSa jäid fistingu diskursusele hiljaks.see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
-
Kommentaar
-
Algselt postitas nonoh Vaata postitustElust enesest - tegime naisega vaktsiini, veidi aega hiljem jäi naine rasedaks. Pärast raseduse ajal tegime mõlemad teise sutsu veel. Kaksikud kasvavad endiselt kenastiInimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.
Kommentaar
-
Algselt postitas Vask Vaata postitustEi, ma olen siiski heteroseksuaal.
Algselt postitas nonoh Vaata postitustElust enesest - tegime naisega vaktsiini, veidi aega hiljem jäi naine rasedaks. Pärast raseduse ajal tegime mõlemad teise sutsu veel. Kaksikud kasvavad endiselt kenasti
Kommentaar
-
Algselt postitas Rein Vaata postitustMees palus abi, kuidas sa aru ei saa?
Algselt postitas rahvaspordipäev Vaata postitustPalju õnne!!
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar