Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
Nad on teinud endale varikad. Mu oma ja su oma ja veel omasid, kuna nad enda konto alt ei julge postitada. Jah ma tean seda, sest osad vennad ei vaheta oma IPd kui nad varikontodelt mitte varika postitusi teevad.
Kas tööandja saab 3x vaktsineeritud ja neg kiirteste andvat lähikontaktset töötajat koju saata haiguslehele karantiini? Kaugtöö ei ole võimalus. Sõbra jaoks küsin.
Ime pole, et inimesed oma lähikontakte ja haigusi salajas hoiavad.
Kas tööandja saab 3x vaktsineeritud ja neg kiirteste andvat lähikontaktset töötajat koju saata haiguslehele karantiini? Kaugtöö ei ole võimalus. Sõbra jaoks küsin.
Ime pole, et inimesed oma lähikontakte ja haigusi salajas hoiavad.
Minu teada vaktsineeritud lähikontaktsed ei pea isolatsiooni jääma.
Vähemalt nii väitis mulle naaber, kes ühes ettevõttes selliste asjade eest vastutab.
Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.
Kui see mingi eluliselt oluline teema, siis võib fakte ka uurida. Praegu lihtsalt küsisin koridoris kui olin küsimust lugenud siin. Ja no, sõnastasin veidi valesti - tööandja ei saa sundida sind jääma isolatsiooni, lihtsalt ta saab öelda, et tööle ei tohi tulla tingimuste xyz korral vm.
eilsest AKst jäi selline lause meelde: "Nii mõnegi taotleja dokumente kontrollides on selgunud, et korteriühistu esitatud arve ei sobi, kuna küttearve lähtub ruutmeetritest, mitte soojakulust."
Alates esmaspäevast võtab ka Tallinn vastu taotlusi energiakulude hüvitamiseks. Tallinlased, kes soovivad energiakulude hüvitamise taotluse paberil üle anda, kuid pole ennast veel vastuvõtule registreerinud, peavad mitmes linnaosas kuni veebruarini ootama.
minu kogemusest arvestavad ühistud kütte eest tasu just korteri pindala järgi ja ühikuks on ruutmeeter. kas nüüd siis kõik hakkavad uusi arveid tegema?
eilsest AKst jäi selline lause meelde: "Nii mõnegi taotleja dokumente kontrollides on selgunud, et korteriühistu esitatud arve ei sobi, kuna küttearve lähtub ruutmeetritest, mitte soojakulust."
Alates esmaspäevast võtab ka Tallinn vastu taotlusi energiakulude hüvitamiseks. Tallinlased, kes soovivad energiakulude hüvitamise taotluse paberil üle anda, kuid pole ennast veel vastuvõtule registreerinud, peavad mitmes linnaosas kuni veebruarini ootama.
minu kogemusest arvestavad ühistud kütte eest tasu just korteri pindala järgi ja ühikuks on ruutmeeter. kas nüüd siis kõik hakkavad uusi arveid tegema?
Uuemad majad peaksid kõik m2 järgi jagama kulusid, sest korteripõhised küttemõõturid ratsitakse maha või ei ühendata ära võrku.
Üks rida tuleb juurde. Vähemalt meil tuli. Ennem oli ainult ruutmeetrid kirjas. Nüüd ka MWh tarbitud kogus. Ei ole eriline raketiteadus see lisada.
Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.
Üks rida tuleb juurde. Vähemalt meil tuli. Ennem oli ainult ruutmeetrid kirjas. Nüüd ka MWh tarbitud kogus. Ei ole eriline raketiteadus see lisada.
ei ütlegi, et arvutus väga keeruline olla saaks, ehkki sisuliselt arvestatakse siiski m2 järgi, aga vormistatakse MWh järgi.
aga kui arved on juba väljastatud tavapäraselt, siis kas nüüd käiakse esimene kord toetust taotlemas tühja, siis palutakse koostada uus arve ja uuesti taotlema?
ma ei ole sellesse süsteemi süvenenud, seega toetuse taotlemise protsessist ei tea mõhkugi. küll aga võrdlesin kolme korteri kommunaalarveid erinevates asukohtades ja mitte ühelgi neist pole MWh kirjas.
Siin mingi foorum kus naabrid samalt tänavalt saavad oma prügikastide asetuse üle vaielda. Või siis niisama omavahel klatšida. Eestis või Soomes või kusalgi siin lähedal ka sellist leidub?
Siin mingi foorum kus naabrid samalt tänavalt saavad oma prügikastide asetuse üle vaielda. Või siis niisama omavahel klatšida. Eestis või Soomes või kusalgi siin lähedal ka sellist leidub?
Kommentaar