hea nipp, aga kust ma tean et ta ei valeta?
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Rumalad küsimused ootavad vastuseid
Collapse
X
-
Algselt postitas zaz Vaata postitustFastum geli soovitati mulle!
aga kui veel butsasid jalas hoian mingisuguse aja, siis ikka paistetab üles ja annab tunda teinekord... Ei teagi, kas viga arstis või minus, et liiga kaua kohal ei püsinud kui mul see nali juhtus...Am Sonntag um 13.00 Uhr haben wir ein Weißwurst- Wettfressen mit der Bayern-Spitze. Da bin ich gut dabei. (Rainer Calmund)
Kommentaar
-
Algselt postitas Jeti88 Vaata postitustfastum gel on ju lihastele mitte liigestele
Kommentaar
-
ei tea, mis arsti juures sa käisid, aga kahtlane tundub. hüppeliigese sidemete kergemagi venituse puhul pannakse jalg tavaliselt 2 nädalaks kipsi ja soovitatakse terve see aeg kipsile mitte toetuda, sest kips läheb pehmeks jne. mis tähendab, et jalg peaks olema liikumatult 2 nädalat. ja seejärel peaks jalga tasapisi kasutama hakkama alles, umbes 2 nädalat veel igasugusest spordist eemale hoidma. muhk tulebki hüppeliigesega. fastumgel peaks ikkagi põletiku puhul aitama, seda tasub kindlasti kasutada. paistetus on ka üsna tavaline, aga kui ikka hullusti paistes, siis peaks tõsiselt jalga hoidma. ise olin alles hiljuti 2 nädalat karkudel. ja seda et, kui hüppeliiges teist korda veel läheb, siis võib see saada üsna tavaliseks nähtuseks, kui spordiga tihedalt tegeled. ära lase sel juhtuda½121½
Kommentaar
-
teelesssss... traumapunktis on suhtkoht jumbud koos.. eelmisel talvel rebestasin hüppeliigese sidemeid.. traumas ei pandud jalga kipsigi... munnigi ei tehtud, seoti elastikuga kinni, öeldi, et kui öösel valutab, võta vaigisteid... noh.. siis ma nii 5 päeva käisin karkudel.. läks paremaks.. aga vindus mitu kuud paistes olekus... käisin väga tunnustatud spordi arsti juures (dr. mihkel mardna)... tema ütles, et türademaa ja usa... sind oleks pidanud opereerima.. aga nüüd enam pole palju sittagi teha.. armkudet oli nii palju ümber.. andis mulle ortopeedilise lahase.. igasuguste spetsjomm tugedega... noh.. nüüd jalg ei valuta ja töötab normaalselt.. ometigi mängudel pean kogaueg hüppeliigese sidet kandma või jala kinni teipima.. ja paistes on siiamaani... möödas üle aasta...
ühesõnaga... kao võimalikult kähku normaalse spordiarsti juurde, muidu jääbki munnima.
Kommentaar
-
Algselt postitas taku* Vaata postitustühesõnaga... kao võimalikult kähku normaalse spordiarsti juurde, muidu jääbki munnima.
Takuga sarnast asja kandsin minagi, kui jalalaba muust jalast eraldus ja oma elu tahtis elama minna. Alguses mängides ka, praeguseks olen tasahilju loobunud.Last edited by Martin; 26.02.08, 22:23.When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!
Kommentaar
-
praegu kannan ülihäid hüpeeliigese elastikuid, väga pingul ja hoiavad väga hästi liigest, samuti on nad väga õhukesed(nagu sokk) seega ei sega absull vutti mängimas.. ja mis kõige seksikam, nad on valget värvi.. seega valgeid butsasid kandes saab sellist seksikat vaadet teha...(nagu neegripoiss Saha)
Kommentaar
-
Algselt postitas varix Vaata postitustteelessss kas sul hakkab joostes ka sisemise hüppeliigese juurest valutama?
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar