Ma ütlesin tarbitavas - ehk meedias, mida sa usud ja teadmiseks võtad (sinu jaoks usaldusväärne). Mitte meedia, mida sa lihtsalt loed ja umbusaldad.
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Rumalad küsimused ootavad vastuseid
Collapse
X
-
Algselt postitas nonoh Vaata postitustMa ütlesin tarbitavas - ehk meedias, mida sa usud ja teadmiseks võtad (sinu jaoks usaldusväärne). Mitte meedia, mida sa lihtsalt loed ja umbusaldad.
Kommentaar
-
Algselt postitas Fc. Vaata postitustVähe lappesse läheb see arutelu teil. Kuigi laias laastus ju vist kõik tahavad sama....
Veidikene olen ühe poolega nõus, kellega üldiselt muidu ei oleks.
Täna pudelist vett juues jälle vihastasin selle korgi peale.
Ja jäin mõtlema. Pm maailm ümberringi põleb. Ja millega tegeleb EU?
Millegi muu välja mõtlemise ja tootmisega ei peaks tegelema? Ei?
Samas on neis kinnistes korkides üks väike positiivne nüanss - autos pudelist juues ei teki ohtu, et kork kuhugi istmevahele kukub.
- Likes 1
Kommentaar
-
Algselt postitas nonoh Vaata postitustNoh, võib-olla tõesti ma ei oska lugeda, sest umbes viiel juhul kümnest ma ei saa absoluutselt aru, mida sa ajad. Aga ju see on ainult minu probleem.
Lihtsalt, kui keegi palub selgitust, siis oleks suht viisakas lihtsalt selgitada ja mitte venitada seda mõttevahetust pikemaks kui vaja.
Meite riigis töötaja ei otsusta, kas ta maksab makse või mitte - riik on selle raha juba ära võtnud.
Mõistagi käib jutt suures plaanis, eks.see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
-
Algselt postitas orbitaaljaam Vaata postitustSamas on neis kinnistes korkides üks väike positiivne nüanss - autos pudelist juues ei teki ohtu, et kork kuhugi istmevahele kukub.see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
-
Algselt postitas Daz Booob Vaata postitust
Oleksid sa vaid küsinud... umbes, täpselt kordki.Algselt postitas nonoh Vaata postitust
Ee..vabandust, misasja?
Mis see mu küsimus siis oli?
Meite riigis töötaja ei otsusta, kas ta maksab makse või mitte - riik on selle raha juba ära võtnud.
Mõistagi käib jutt suures plaanis, eks.
Ja suures plaanis siis pole vahet, kas maksta Eesti Vabariigile makse või vene föderatsioonile?
Kommentaar
-
Julgen pakkuda, et nii mõnigi avarii on tekkinud, sest neid nabanööriga korke on teinekord päris tülikas tagasi saada.Lootus sureb viimasena, ütles usk ja tappis armastuse.
My spell checking is second to nine!
Kommentaar
-
Algselt postitas nonoh Vaata postitustVaata, see meedia, mida sina ei usu ja kritiseerid, just kritiseeris kaitseministeeriumit. Minu küsimus sulle on, et kas see meedia, mida sa usud ja ei kritiseeri, ka sinu kangelasi kritiseerib? Kui jah, siis palun näiteid.
mäletad kui enne valimisi oli ajakirjanikele teada et lehtme huias rahad ära , aga selleasemel käibitati hoopis mingi uhhuuvanfenõu teema et progozin on ekre esimess vms huumor, mis oli täielik pask. Ja selle sama infoopi tulemusena ongi eesti sellises augus tänu punaoravatele ja sa sellest aru ei saa ja kiidad neid välrdjaid takka siis miks sa tahad osa seest probleemist olla? Sul ka mrna võttis isgasugu kriitilise mõtlemise ära delfi artiklite osas?
Kommentaar
-
EU prioriteet sotsialistide ideoloogiast lähtuvalt on rohepööre, mitte enda ja Ukraina aitamine-kaitsmine, sest köige suurem julgeolekurisk olevat kliima muutused, mida saavat rohepöörde poliitikaga korrigeerida. Sinna all topitakse 780 miljardit aastas, kaitsele 240 ja nüüd sel aastal 340 miljardit, kui paha ja kuri trump külla hirmutama tuli ja natukese sundis. Orkid küll kollitavad donbassi kaitseliinil, aga see päriselt ikkagi ei koti veel Eurooplasi, sest kliima. Venemaa gaas olevat siiski roheline ja kliimale sõbralik toode ning alles hiljuti esindas ju Moskva suurt sotsialistide paradiisi mis jubedale Ameerika kapitalismile vastu seisis. Ega need sügavalt juurdunud tunded ei ole nii kiirelt kurssi muutnud. 2022 veebruar kuni 2025 vahemikus maksis EU moskva terroristidele 233 miljardit energia eest, Ukrainale 73 miljardi ulatuses abi. Euroopa elab ikkagi veel täielikus deliiriumis. Ignoreeritakse päris probleeme, ülehinnatakse oma vöimeid ja absurdsete ideede teostamise vöimalikkust.“Just because you're offended, doesn't mean you're right.”
- Likes 1
Kommentaar
-
Algselt postitas raudidas Vaata postitust
Tulista näidetega, et kuidas siis delfi kritiseerib oma artiklites pevkurit..
Kommentaar
-
Algselt postitas nonoh Vaata postitust
Mis see mu küsimus siis oli?
Ja suures plaanis siis pole vahet, kas maksta Eesti Vabariigile makse või vene föderatsioonile?
Ja sa pole veel ikka saanud aru (pigem "ei taha") - eestlane on enda riigis maksuraha teenija, mitte maksja, juba eile.
See sinu lisa on lihtsalt tarbetu emotsionaalne kisa ja õigupoolest suunav sildistamine. Sama hästi võin öelda, et pista see sibulalipp endale perse, kui see nii oluline su jaoks on.see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
Kommentaar
-
Nii et eksisid - ikkagi oli umbes üks kord küsimus.
Eksid ka selles, et maksuloogika on sama, olenemata sellest, kus riigis makse maksta, sest see pole nii. Eksid nii emotsionaalsel kui ka ratsionaalsel tasemel - a la, maksukasutuse läbipaistvus, otsuse-vastuvõtmise-protsessis jne.
Aga endale perse võid asju ise toppida, neid mänge ma sinuga mängida ei soovi.
Kommentaar
-
Algselt postitas nonoh Vaata postitust
Võta nüüd võrdluseks lahti oma ajusopis olevad mälestused, mis trall kollapasas käis iga EKREIKE valitsuse delfi(opostisioonis oravapartei käsilaste) narratiivide vastu käiva otsuse vastu.
Ja mees, või mis iganes sugu sul täna on, millega sa oma aju ära jõid?
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar