Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Rumalad küsimused ootavad vastuseid

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas lenc Vaata postitust
    Sellega on see häda, et "Henry juttu" kui sellist pole avalikus ruumis tegelikult olemas. Facebookis tema nimelisel kontol teeb postitusi Tõnis. Kõikides teleintervjuudes on nad kahekesi kõrvuti istumas, et isa saaks igal ajahetkel vahele hüpata kui mingi "vale küsimus" esitatakse. Minu teada ei saa mitte ükski spordiajakirjanik teha Henryga intervjuud niimoodi, et Tõnist samas ruumis poleks.
    täiesti normaalne, et sellisel olukorral on keegi abiks kui spordiajakirjanik temaga intekat teeb ja seda teemat puudutada soovib.

Facebookis teeb Henry nimelisel kontol hoopis tõnis postitusi? Henry ütles? Henryl pole interneti võimalust, et ise soovi korral sõna sekka öelda? mis krdi conspiracy see on.
    Dreams cant be buy

Kommentaar

Algselt postitas Linnupoja Vaata postitust
      Facebookis teeb Henry nimelisel kontol hoopis tõnis postitusi? Henry ütles? Henryl pole interneti võimalust, et ise soovi korral sõna sekka öelda? mis krdi conspiracy see on.
      See on täiesti avalik info. Need kontod (nii Henry kui Kelly omad) said algusest peale loodud niimoodi, et Tõnis ja tema vend Madis haldavad neid ja teevad sinna postitusi. Tõnis Sildaru on isegi Kelly kohtusse andnud selle tõttu, et tüdruk, va kurivaim, tahtis ise oma sotsiaalmeedia kontot hallata:

Seejuures tuli ilmsiks, et Tõnis ja tolle vend Madis Sildaru, kes haldas toona näiteks Kelly Instagrami kontot, on keeldunud Kellyle andmast ligipääsu tema nimelistele sotsiaalmeediakontodele.

Kui Henry-nimeline Facebooki leht kuulub siiani Tõnis Sildarule kui loojale ja haldajale, siis Kelly, saades täisealiseks, on soovinud ise enda sotsiaalmeediakontosid hallata.

Kommentaar

Trenna, manager, pr, hr jne ühes.
        see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled

"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"

"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."

Kommentaar

See on täiesti avalik info. Tõnis Sildaru on isegi Kelly kohtusse andnud selle tõttu, et tüdruk, va kurivaim, tahtis ise oma sotsiaalmeedia kontot hallata:
          Rääkisime hetkel Henry kontost mitte Kelly.

Lisaks kui kogu see kompott mida Kelly ja ta ema on korraldanud, on täiesti normaalne lüke Tõniselt see avaldus politseisse teha.

Henry fb kontolt:

"Toetan Anna ja Allar!
          EADSE tegutseb kui on vaja tühistada.
          Olen palunud aastaid Suusaliidult ja EADSElt kaitset Kelly tegude eest. Ei miskit.​"

või väidad, et ka Henry isiklikku fb kontot haldab tõnis???
          Dreams cant be buy

Kommentaar

või väidad, et ka Henry isiklikku fb kontot haldab tõnis???
            Loomulikult haldab. Kui sa vähegi mõtleksid, siis saaksid ju aru, et see tekst seal ei ole 19-aastase poisi oma (ja varsemates postitutes veel noorema poisi). Igaüks saab ju aru sellest.

Postitan veel kord tsitaadi eelpool viidatud artiklist:
            Kui Henry-nimeline Facebooki leht kuulub siiani Tõnis Sildarule kui loojale ja haldajale, siis Kelly, saades täisealiseks, on soovinud ise enda sotsiaalmeediakontosid hallata.​​

Kommentaar

Loomulikult haldab. Kui sa vähegi mõtleksid, siis saaksid ju aru, et see tekst seal ei ole 19-aastase poisi oma.
              esiteks on meil olemas chatgpt, PR inimesed ja kõike muud... aga ma räägin hetkel isiklikust FB kontost, mitte sportlase lehest või kuidas iganes seda nimetatakse - see postitus on võetud sealt.

Dreams cant be buy

Kommentaar

esiteks on meil olemas chatgpt, PR inimesed ja kõike muud... aga ma räägin hetkel isiklikust FB kontost, mitte sportlase lehest või kuidas iganes seda nimetatakse - see postitus on võetud sealt.
                Mina olen oma vastused juba andnud. Kui sina tahad nii väga uskuda, et 19-aastane poiss selliseid postitusi ise teeb, siis lase käia. Ära unusta siis lihavõttejänestele kapsast jätta ja detsembris päkapikkudele sussid akna peale panna...

Kommentaar

Mina olen oma vastused juba andnud. Kui sina tahad nii väga uskuda, et 19-aastane poiss selliseid postitusi ise teeb, siis lase käia. Ära unusta siis lihavõttejänestele kapsast jätta ja detsembris päkapikkudele sussid akna peale panna...
                  sa vist ei saa aru, et fb konto ja fb leht on kaks eri asja? tema isiklikul fb kontol ei ole ühtegi sellist teksti! või sa arvad, et poiss on 19 ja tal on tahvelarvuti ajalise lukuga ja ühtegi kontot ega e-maili tal endal pole? get real.

Henry on 19!!!!! ta ei ole 12, et ta ei võiks neid sportlase lehe postitusi ka teha ja isegi kui kirjutab keegi teine need, millest järeldad, et ta kogu tekstiga 100% nõus pole?

suht absurd asi mille üle üldse arutleda ka tbh, point on ju mujal.
                  Dreams cant be buy

Kommentaar

suht absurd asi mille üle üldse arutleda ka tbh, point on ju mujal.
                    Jah, point on selles, et sinusugused usuvad pimesi kõike mida Tõnis Sildaru suust välja ajab ja selle ajel projetseerite Kelly Sildarule ja tema emale mingeid suuri patte. Ja eelkõige muidugi on nende patt selles, et nad ei tahtnud manipuleeriva diktaatori all edasi elada ja läksid oma teed.

Kommentaar

Jah, point on selles, et sinusugused usuvad pimesi kõike mida Tõnis Sildaru suust välja ajab ja selle ajel projetseerite Kelly Sildarule ja tema emale mingeid suuri patte. Ja eelkõige muidugi on nende patt selles, et nad ei tahtnud manipuleeriva diktaatori all edasi elada ja läksid oma teed.
                      Mina usun ainult Henryt sealt kambast - ülejäänud valetavad niipalju kuidas jaksavad(probably) Ma lihtsalt ei näe ühtegi loogikat miks Henry peaks valetama.

Pigem on point selles, et sina usud pimesi mida Kelly ja ta ema ütlevad?

Mulle meenutab see lihtsalt suht seda Depp vs Amber või kes ta oligi keissi. Tõde tuleb lõpuks nagunii välja.
                      Dreams cant be buy

Kommentaar

Mina usun ainult Henryt sealt kambast - ülejäänud valetavad niipalju kuidas jaksavad(probably) Ma lihtsalt ei näe ühtegi loogikat miks Henry peaks valetama.
                        Miks oma elus igas aspektis isast (ja tema perekonnast) sõltuv isik peaks esitama oma isa toetavaid jutupunkte? Sa tõesti ei saa aru sellest?

Mulle meenutab see lihtsalt suht seda Depp vs Amber või kes ta oligi keissi. Tõde tuleb lõpuks nagunii välja.
                        Depp vs Amber oli selles mõttes väga tore kohtuasi, et joonistus selgelt välja millised jubedad tegelased nad mõlemad on. Võta üks ja viska teist.

Kommentaar

Depp vs Amber oli selles mõttes väga tore kohtuasi, et joonistus selgelt välja millised jubedad tegelased nad mõlemad on. Võta üks ja viska teist.
                          Mis mõttes mõlemad? See mida bitch suust välja ajas ei vastanud mitte milleski tõele.
                          Hello! I´m mentaly ill.

Kommentaar

Algselt postitas boobek Vaata postitust
                            Mis mõttes mõlemad? See mida bitch suust välja ajas ei vastanud mitte milleski tõele.
                            Ma ei räägi sellest, mida nad suust välja ajasid. Aga kõik need faktid, mis nende kooselu kohta sellest kohtuasjast välja tulid. Ma väga loodan, et ei pea kunagi selliste inimestega mingit tegemist tegema. Täiesti tülgastavad tüübid mõlemad.

Kommentaar

Juristide häda on see, et nende arvates on paberil kirjas olev päris elu. Nuh, nagu ametnikud. Umbes nagu foto situatsioonist mängust tõlgendaks mängu... täiesti vabalt võib süütutest olukordadest treida fotod, mille põhjal saaks selgeks teha, et jalgpall tuleks ära keelata - olete ikka näinud millise kuju see päris kõva pall kokkupuutel võtab?

Ma olen Sildardu teemast küll püüdnud eemale hoida, kuid seda tuleb igast uksest sisse ja lisaks mõni tuttav jurist ka... keda kuulates tekkis küsmus, et kas ikka selline asi nagu kohustuslik kirjandus ja koolist antav kodutöö ikka tohib olemas olla.
                              see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled

"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"

"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."

Kommentaar

Working...
                              X