Kuidas on kõige lihtsam pääseda Kadrioru staadionile?
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Rumalad küsimused ootavad vastuseid
Collapse
X
-
Algselt postitas buub Vaata postitustKuidas on kõige lihtsam pääseda Kadrioru staadionile?
Kommentaar
-
Algselt postitas buub Vaata postitustKuidas on kõige lihtsam pääseda Kadrioru staadionile?kaks firmatorti, kast pepsit!
Kommentaar
-
Algselt postitas Mikusiku Vaata postitustMida teha, kui arvutil on parool ära unustatud?
Sõbrannal on probleem, aga telefoni teel ma ise aidata ei oska ja ennem homset ma selle arvuti ligi ei saa ka.
Kommentaar
-
Algselt postitas hacker12 Vaata postitustei osanud mujale postitada -
kui mul on Viasati pann, siis mis kasu mina (kui jalkahuviline) saaksin sellest, kui ma võtaks nende poolt pakutava kuldpaketi.
teab keegi kommeneteerida?
tänud!
Viasat Sport 2 peal pead leppima Saksa ja Prantsuse jalgpalliga.
Ka lätlaste TV6 näitab aeg-ajalt Meistrite Liiga mänge.May the Violet flag flutter in the wind on all fields of challenge and valour, a vivid hope is our solace, we have eleven athletes and one heart. Go, Fiorentina, we want you to be the queen of all teams, go, Fiorentina, fight with bravery and prowess everywhere! In any hour of dismay and victory, remember you're the history of football!
Kommentaar
-
Algselt postitas Maarek Vaata postitustSaad jalkahuvilisena jälgida Planet Sport kanalilt natuke Vene jalgpalli jälgida
Viasat Sport 2 peal pead leppima Saksa ja Prantsuse jalgpalliga.
Ka lätlaste TV6 näitab aeg-ajalt Meistrite Liiga mänge.
Ja VS2 näitab kohati ka Inglismaa ja Hollandi jalgpalli.Futbol puro en mi corazon, sangre blanca en mis venas.
Algselt postitas taku*Ega butsad ei mängi. Idioodid. Soeng mängib.
Kommentaar
-
Algselt postitas Mikk4 Vaata postitustMina pole planeta spordi peal veel jalkale trehvanud. Kui tihti sealt jalgpalli tuleb?Futbol puro en mi corazon, sangre blanca en mis venas.
Algselt postitas taku*Ega butsad ei mängi. Idioodid. Soeng mängib.
Kommentaar
-
planetaspordi kava on siin http://planeta.sportbox.ru/Teleprogramma
ja otse vene jalgpalli sealt ei tule. näitamise õigused on ntv plusi käes.
Kommentaar
-
Algselt postitas aanvaller Vaata postitustkuidas oleks võimalik programmi mälu ära kustutada?
tõmbasin programmi, ja trial ehk 30 päeva sai läbi ja nüüd oleks vaja maksta et edasi saaks kasutada.
Kindlasti on ka teisi võimalusi.
Andke teada.
Mis programm see on?Meie suurim hirm on kartus oma mõõtmatu tugevuse ees.
Kommentaar
-
1.Kui palju teeb tööline tööd 50 kg massima tsemendi koti tõstmisel 1.2 m kõrgusele?
2.Kui palju tööd on vaja teha 8 m pikkuse, 2 m sügavuse ja 0.5 m laiuse kraavi kaevamiseks? Pinnase keskmine tihedus on 2000kg/m3 (meetritkuubis).
3.Narva jõe langus on 30 m ja keskmine vooluhulk suudmes 400 m3/s. Kui suur oleks Narva jõe teoreetiline võimsus?
4.Traktor veab atra jõuga 15 kN kiirusega 3 m/s. Arvuti traktori kasulik võimsus?
Oskab keegi äkki ära lahendada, 10.klassi füüsika siis. Aitaks ka see kui öelda milliste valemitega neid kõiki arvutada. Äkki mõnel teisel kümendikul on need isegi vihikusse tehtud.forever fooling, free and using, sliding down the slide that breaks a will
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar