ruja - teisel pool vett on kellegile jagada?
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Rumalad küsimused ootavad vastuseid
Collapse
X
-
Algselt postitas Evu Vaata postitustruja - teisel pool vett on kellegile jagada?
Tsekkan homme üle kas seda lugu on seal ja annan trennis teada.Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.
Kommentaar
-
Algselt postitas Evu Vaata postitustruja - teisel pool vett on kellegile jagada?
Kommentaar
-
oleks kohe kolm küsimust:
1. miks mu autokell pidevalt maha jääb, kord nädalas pean kaasa aitama.
2. kuidas osad naisterahvad küll juhiload saavad?!?!????
3. miks mul interneti browser ei suuda 101greatgoalsi avada? (headeri laodib ära aga lehe sisuni ei jõuagi)
PS äkki keegi jagab selle leto sveti mp3 ka
Kommentaar
-
Algselt postitas eika Vaata postitustEt lihtrahval oleks vabandus ja põhjus nädalasees juua?
Kommentaar
-
Algselt postitas z3ro Vaata postitustoleks kohe kolm küsimust:
1.Mul on sama pull. seega ei oska öelda.
2.Neil on masin jalge vahel mis lubasid aitab tehaInimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.
Kommentaar
-
Algselt postitas ek Vaata postitustmazda ja opel - üldse ei imesta.
pigem olge õnnelikud et auto veel vähemalt sõidab
Kommentaar
-
Algselt postitas z3ro Vaata postitustoleks kohe kolm küsimust:
3. miks mul interneti browser ei suuda 101greatgoalsi avada? (headeri laodib ära aga lehe sisuni ei jõuagi)
PS äkki keegi jagab selle leto sveti mp3 ka
Kommentaar
-
Algselt postitas $$$ Vaata postitustKas ma just lugesin sõnad Opel ja Auto ühes lauses? ja puudus sõna ei ole =/ .
Kommentaar
-
Algselt postitas $$$ Vaata postitustjap õigus sul ;D . Ma ei oska lugeda lihtsalt...Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar