sellist bike sooviks endalegi
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Rumalad küsimused ootavad vastuseid
Collapse
X
-
Algselt postitas Evu Vaata postitustmitte midagi ei suuda kogu sellest tekstist tõlkida?
Algselt postitas EgoTrip Vaata postitustsellist bike sooviks endalegi
Futbol puro en mi corazon, sangre blanca en mis venas.
Algselt postitas taku*Ega butsad ei mängi. Idioodid. Soeng mängib.
Kommentaar
-
Algselt postitas z3ro Vaata postitustMiks täna ripuvad väljas Eesti lipud?Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.
Kommentaar
-
Algselt postitas Rein Vaata postitustEuroopapäev.
Kommentaar
-
Algselt postitas Kasper Vaata postitustAga seda oleks seoses uurimustööga vaja ning praegu pühenduks parema meelega natukene teistele asjadele.
Kommentaar
-
Algselt postitas eston maravilha Vaata postitustlas teised inimesed teevad su eest asjad ära, sest muidu võib midagi isegi kahe kõrva vahele jäädaFutbol puro en mi corazon, sangre blanca en mis venas.
Algselt postitas taku*Ega butsad ei mängi. Idioodid. Soeng mängib.
Kommentaar
-
Selline probleem et...
Vistaga sain kaasa Windows Movie Makeri, aga kui ma erinevaid klippe lõikama või kokku sobitama hakkan, siis nn lõppprodukt (Publish Movie) on poolenisti roheline. Valmis saanud videost on näha vaid ülemist poolt, alumine pool on roheline ning kvaliteet jätab soovida.
Et kas viga on klippides või programmis endas?
Teadjamad aidake.
Kommentaar
-
Algselt postitas dannar Vaata postitustKuulge, kas keegi on näinud üldse väikeseid tuvisid? Kas neid on üldse olemas?
kaks teooriat ka, et esiteks, kas varblased ongi väikesed tuvid
või
tuvid tekkivad mustusest ja nn. väiksetuvifaasi põlegi.Algselt postitas CuleEestis sünnib iga päev üks Ronaldinho,aga treener teeb temast TVMK tasemel mängija
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar