Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
Aedvilja hulka kuulub nii köögivili ja kartul kui ka puuvili ja marjad.
Ehk siis smörgåsbord pani sisuliselt täppi.
May the Violet flag flutter in the wind on all fields of challenge and valour, a vivid hope is our solace, we have eleven athletes and one heart. Go, Fiorentina, we want you to be the queen of all teams, go, Fiorentina, fight with bravery and prowess everywhere! In any hour of dismay and victory, remember you're the history of football!
Kui sa õhtuni kannatad ja keegi teine vahepeal ei aita, siis msn.
Omalt poolt tahaks aga teada, kas siin ka mõni dubstepi huviline liigub ja kas sel juhul sellise looga nagu Rumblejunkie - Kaiser saab keegi aidata. ilgeltjubetänulik oleks, aitäh.
Tere!
Selline küsimus, et...kus võidakse müüa selliseid pihve, mis pannakse hamburgeri vahele Mc Donaldsis ja Hesburgeris?
Mõtlen konkreetselt neid spetsiaalseid pihve, mitte neid suvalisi nurgal asuval burgsiputkasi, kus saia vahele topitakse suvaline kotlet!
tänan!
ma kunagi mingi aastaid tagasi sain kastitäie neid pihve ja need orgunnis mulle mu kadunud vanaema.
ja need olid ikka need ehtsad, mis hessis või mäkis sinna vahele topitakse...
Mul sõber käis ameerikas ja norras ja ütles, et seal on täitsa tavaline kui poes müüakse neid asju, et saad ise oma kodu hoovis grillida burkse (mitte aint liha ja vorstikesi).
Ma usun, et nii mõnigi teist on seda kuskil filmis näinud, et nii tehakse
Kommentaar