põhimõtteliselt on nad olemas, vaja on vaid täpset aadressi teada. Näide:
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Rumalad küsimused ootavad vastuseid
Collapse
X
-
Algselt postitas Tauri.T Vaata postitustV liiga lääs/lõuna 2006 link oleks tore. Või noh kuidas see aastaarv seal aadressis kajastub.
Kommentaar
-
Algselt postitas urmar Vaata postitustmuud varianti ei ole, kui muuda seda numbrit ja looda, et satub õigesse kohta. Lootust on muidugi vähe, kuna need protokollid on sisestamise järgi rivis, konkreetset liigat eraldi ei ole.
EJL-i perfokaardid läksid sassi või?Rise and rise again until lambs become lions!
Vaprus - Athletic Club - Rosenborg
Kommentaar
-
Algselt postitas urmar Vaata postitusteks ta ole pigem jah kulumaks, mitte tulumaks.
Nüüd siis teame ka sinu suu läbi kuidas Flora süsteemis tulumaksu maksmisega on !!!Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.
Kommentaar
-
Algselt postitas Tauri.T Vaata postitustV liiga lääs/lõuna 2006 link oleks tore. Või noh kuidas see aastaarv seal aadressis kajastub.The other line moves faster.
Kommentaar
-
Algselt postitas -Silver- Vaata postitustOleksin väga tänulik kui keegi jagaks Ivo Linna - Tean ei tea.
Kommentaar
-
Algselt postitas taku* Vaata postitusttagasi saate jah siis, kui teenite vähe.. aastas oli mingi 20-30 kilo vms.. siis saad palju tagasi... aga kui käid normaalselt aastaläbi tööl ja teenid normullilt, siis tagasi saad sitaks vähe.
ma sain kuludesse kanda suht palju igast koolituskulusid jne... sain tagasi mingi 4-5 tonni... aga maksin ikka sitaks sitaks rohkem ära.
tuluamksuvaba x 12 kuud. 27 000.- hetkel siis on see summa.
Kui sa teenid aastas vähem, saad kõik tulumaksu tagasi. 27 000 teenid, siis pühid juba suu puhtaks
Kui sa käid regulaarselt tööl, sul pole koolituskulusi, siis on tuludeklaris ilus suur 0 aasta lõpuks!
Kommentaar
-
Algselt postitas zaz Vaata postitustReal Media player vms peaks avama
Kommentaar
-
Algselt postitas Rein Vaata postitustNüüd siis teame ka sinu suu läbi kuidas Flora süsteemis tulumaksu maksmisega on !!!
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar