zardell????
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Rumalad küsimused ootavad vastuseid
Collapse
X
-
Algselt postitas JanK Vaata postitustwiiner????May the Violet flag flutter in the wind on all fields of challenge and valour, a vivid hope is our solace, we have eleven athletes and one heart. Go, Fiorentina, we want you to be the queen of all teams, go, Fiorentina, fight with bravery and prowess everywhere! In any hour of dismay and victory, remember you're the history of football!
Kommentaar
-
No mu arust on ju täiesti arulage teha tummakas salastatud numbriga. Või no igatahes tuleb ikka vahest ette, et mängid vutti või kossu või tegeled mingite muude asjadega ning ühel hetkel vaatad telefoni ning näed, et salastatud numbrilt on helistatud. Kellele sel juhul helistada? Ükskord ma aimasin, kes helistas ning panin täppi, aga vot praegu küll arvata ka ei oska, kes võis kõllata. Sellised inimesed kvalifitseeruvad teema alla "Müsteerium." Ei mina ei jaga küll matsu.Futbol puro en mi corazon, sangre blanca en mis venas.
Algselt postitas taku*Ega butsad ei mängi. Idioodid. Soeng mängib.
Kommentaar
-
Algselt postitas Kasper Vaata postitustNo mu arust on ju täiesti arulage teha tummakas salastatud numbriga. Või no igatahes tuleb ikka vahest ette, et mängid vutti või kossu või tegeled mingite muude asjadega ning ühel hetkel vaatad telefoni ning näed, et salastatud numbrilt on helistatud. Kellele sel juhul helistada? Ükskord ma aimasin, kes helistas ning panin täppi, aga vot praegu küll arvata ka ei oska, kes võis kõllata. Sellised inimesed kvalifitseeruvad teema alla "Müsteerium." Ei mina ei jaga küll matsu.
Kommentaar
-
Algselt postitas dannar Vaata postitustVõid alati fantaseerida, et see oli see kena neid 7. b-st. See brünettFutbol puro en mi corazon, sangre blanca en mis venas.
Kommentaar
-
Algselt postitas Kasper Vaata postitustNo nii pervert ma ka ei ole. Ja pealegi ei meenu mitte üks hingeline sellest aastakäigust.
Kommentaar
-
Algselt postitas dannar Vaata postitustaga sina talle meenud..Futbol puro en mi corazon, sangre blanca en mis venas.
Kommentaar
-
Algselt postitas cannuman Vaata postitustPärist titi näen mingeid imelike asju forumis, mis on umbes sellise:
:" class="inlineimg" />
Kas see on mingi smail mida mul ei näita või mis värk on? Konkreetne asi on kasutaja zaz postitusest.
aga viskab selle ufo-kirja jah nendele vana foorumi smailidele järele millegipärast, kuna it-asja väga ei jaga siis vist põhjus ei huvita ka
ja fakk kuidas ma armastan Hannaliisa häält!olgem kristlased, vabandused on esitatud
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar